Twinkly MUSIC DONGLE - muzički kontroler za LED svjetla + Wi-Fi + BT

Šifra: 78-024
98,00 KM 78,00 KM Cijena bez PDV-a: 65,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Muzički Wi-Fi kontroler za LED svjetla Twinkly MUSIC DONGLE pleše vašu LED svjetlosnu dekoraciju u ritmu (tonovima) puštane muzike.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Muzički Wi-Fi kontroler za LED svjetla Twinkly MUSIC DONGLE pleše vašu LED svjetlosnu dekoraciju u ritmu (tonovima) puštane muzike. Ovaj bežični kontroler komunicira sa uređajima sa Twinkly svjetlima, kao što su LED svjetlosni nizovi, LED zid, LED drvo i drugi. Samo ga priključite u bilo koji USB priključak, odakle uzima energiju, a sve ostalo se kontrolira putem mobilne aplikacije. Veza između LED svjetala i MUSIC kontrolera je bežična - Wi-Fi i Bluetooth.

Najnoviji TOP algoritmi Twinkly Music dekodiraju bilo koji audio izvor u realnom vremenu. Ovaj uređaj svojim mikrofonom snima bilo koju muziku u prostoriji, a takođe reaguje na aplauz ili druge zvukove. Kontroler sadrži super precizan BPM detektor, koji je spreman da kreira svetla koja plešu u sinhronizaciji sa muzikom. Sve se kontroliše putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS. MUSIC kontroler je dizajniran za unutrašnju upotrebu - IP20 zaštita .

muzički kontroler za twinkly

Uz Twinkly MUSIC DONGLE , vaša svjetlosna dekoracija će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se promijeniti i prebaciti na ritam muzike , prema BPM-u i postavljenim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi.

treperava muzika

Twinkly Music - Zaplešite svoja svjetla!

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih. Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga.

kontrolisati LED svjetla prema muzici

Jednostavan za upotrebu, napaja se preko USB-a, kontroliše se preko mobilne aplikacije, bilo kojeg izvora muzike ili zvuka

LED ekvilajzer treperi

Svaka zabava, igranje igrica ili božićni ukrasi dobiće novu dimenziju

treperavo muzičko svjetlo

Karakteristike:

plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Bežična veza
plus USB 2.0 konektor za napajanje
plus Univerzalna upotreba - za bilo koji izvor muzike

specifikacija:

Model: TMD01USB
Otpornost: IP20
Wi-Fi veza: 802.11 b / g / n
Bluetooth veza: BT v4.2
Wi-Fi frekvencija: 2,4 GHz
Ulazni napon: 5V 500mA
Domet: do 10 metara

Sadržaj paketa:

1x USB MUSIC kontroler
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene