Smart LED svjetlosni lanac 5m - Twinkly Icicle - 190 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-018
258,00 KM 218,00 KM Cijena bez PDV-a: 181,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Pametni LED svjetlosni lanac 5m - Twinkly Icicle - 190 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - programabilna svjetla putem aplikacije u pametnom telefonu.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pametni LED svjetlosni lanac 5m - Twinkly Icicle - 190 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - programabilna svjetla putem aplikacije na pametnom telefonu. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni lanac donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED svjetla se kontroliraju putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Dužina lakog lanca je 5 metara, visina najduže vertikalne trake je 60 cm.

LED vertikalne trake - TWINKLY svjetlosni lanac 5M - 190kom LED

led svjetlo ledenice niz

Lagana traka se sastoji od 190 komada LED sijalica pogodnih za dekoraciju zidova. Svjetla su podijeljena na 50 vertikalnih traka koje sadrže LED svjetla sa šarom od 2-4-6-2-5 komada raspoređenih na svakih 10 cm. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja + W bijelo . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

twinkly 190 svjetalaled vertikalne trakeled svjetlosne trake

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite da imate lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićna pametna led svjetla

Univerzalni LED svjetlosni lanac kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite vlastite boje, animacije i motive LED svjetala

svjetlucave ledenice

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija playlist vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promijenite u skladu sa postavkama.

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaš svjetlosni lanac će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se promijeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadanim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

twinkly music dongle

Jedinstvena LED s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve svijetle dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w ledLED sijalice kontrolisane preko wifi-a

Karakteristike:

plus 190 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus IP44 zaštita

specifikacija:

Model: TWI190SPP-TEU
Broj dioda: 190
Broj vertikalnih traka: 50
Šema trake: 2-4-6-2-5 LED svjetla
Dužina kabla od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Osvetljena površina: 5x0,6 m (D x V)
Razmak LED dioda: 10 cm
Razmak vertikalnih traka: 10 cm
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
LED tip: RGB + W mat + proziran, pravi
Kabl: transparentan
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni lanac sa 190 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene