Smart LED sparkler (zvijezda) - Twinkly Spritzer - 200 kom RGB + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-022
258,00 KM 198,00 KM Cijena bez PDV-a: 165,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Pametna programabilna svjetla - LED sparkler (zvijezda) Twinkly Spritzer - sa 200 kom LED svjetla RGB, Bluetooth + Wi-Fi, kontrola preko APP.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pametna programabilna svjetla - LED sparkler (zvijezda) Twinkly Spritzer - sa 200 kom LED svjetla RGB, Bluetooth + Wi-Fi, kontrola preko APP. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni ukrasni element donosi jedinstvenu svjetlosnu dekoraciju u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED svjetla se kontroliraju putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Ova svjetiljka ima 40 podesivih žica, svaka sa 5 LED sijalica raspoređenih na udaljenosti od 6 cm.

Twinkly spritzer - LED rasvjetna zvijezda - kontrola putem pametnog telefona

twinkly spritzer - LED sjajna zvijezda

Svjetlosna svjetiljka se sastoji od 200 komada LED sijalica pogodnih za bilo koju dekoraciju. LED svjetla su raspoređena jedna pored druge, razmak između LED dioda 6 cm. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistant-om i Amazon Alexa .

kontrola led zvijezda putem mobilnog

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

Univerzalni LED svjetlosni ukras kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite svoje boje, animacije i LED motive zajedno za više LED uređaja

wifi led ornament - dekoracija

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija playlist vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promijenite u skladu sa postavkama.

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaš svetlosni ukras će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED koja ima sve svijetle dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Karakteristike:

plus 200 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus IP44 zaštita


specifikacija:

Model: TWB200STP-WEU
Broj dioda: 200
Dužina kabla od prvog svetla do adaptera: 3,5 m
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 6 cm
Razmak svjetlosnih žica: 6 cm
LED tip: RGB raštrkani ravni
Kabl: bijeli
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosna dekoracija sa 200 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene