LED lampice za božićno drvce - LED Twinkly žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-021
398,00 KM 338,00 KM Cijena bez PDV-a: 281,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED lampice za božićno drvce - LED Twinkly žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - pametna dekoracija božićnog drvca kontrolirana aplikacijom.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED lampice za božićno drvce - LED Twinkly žice - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi - pametni ukrasi za božićno drvce kontrolirani aplikacijom - Svjetla u koje ćete se zaljubiti. Ove revolucionarne LED svjetiljke na drvetu donose jedinstvene svjetlosne ukrase u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED lampe za drveće se kontrolišu preko mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita .

Svjetla za drvo - LED pametna svjetla TWINKLY - 400kom

LED lampice za božićno drvce trepere

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 400kom

božićno drvce koje kontrolira aplikacijasvjetlucave lampice za božićno drvce

Božićne lampice Twinkly Strings sastoje se od 400 komada LED lampica pogodnih za ukrašavanje božićnog drvca. LED dioda se nalazi na svakih 8 cm na kablovima, koji su crni i zeleni - da se spoje sa stablom. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja + W bijelo . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

LED lampice za božićno drvce upravljane putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija playlist vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promijenite u skladu sa postavkama.

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonanajlepša jelkawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaša božićna jelka će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve svijetle dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w ledLED sijalice kontrolisane preko wifi-a

Karakteristike:

plus 400 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus IP44 zaštita


specifikacija:

Model: TWS400SPP-BEU
Broj dioda: 400
Dužina kabla od prvog svetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljena površina: 32 m
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 8 cm
LED tip: RGB + W mat + providan, ravna
Kabl: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1,5A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED sijalice za jelku sa 400 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

100%