Božićne žarulje - LED rasvjeta 20 kom RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi

Šifra: 78-031
298,00 KM 238,00 KM Cijena bez PDV-a: 198,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Božićne žarulje - LED rasvjeta 20 kom RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi​ kontrola putem pametnog telefona. Revolucionarni LED svjetlosni lanac.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Božićne žarulje - LED rasvjeta 20 kom RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi​ kontrola putem pametnog telefona. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni lanac donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om .

šarene wifi led sijalice

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu ili eksterijer. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Ovaj lanac je dugačak 10 metara i ima 20 LED sijalica na sebi .

Božićne sijalice trepere

LED žarulje u boji - TWINKLY lampe 20kom RGB LED

drvo rasvjeta rgb twinkly

Svetlosna traka se sastoji od 20 komada LED sijalica u boji pogodnih za bilo koju dekoraciju. Svjetla su raspoređena jedno do drugog, svaka 50 cm, povezana crnim kablom. ​RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

twinkly feston

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

Univerzalni LED svjetlosni ukras kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite vlastite boje , animacije i motive LED svjetala

sijalice u boji koje se kontrolišu preko mobilnog telefona

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj šablona i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koji se mogu urediti i podesiti prema vašim potrebama. Svetla koja se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED koja ima sve svijetle dugine boje

led sijalica rgb

Karakteristike:

plus 20 LED sijalica u boji
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus IP44 zaštita


specifikacija:

Model: TWF020STP-BEU
Broj dioda: 20
Dužina kabla sa sijalicama: 10 m
Dužina kabla od prvog svetla do adaptera: 4,5 m
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 45 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Svetlosni razmak: 50 cm
LED tip: RGB mat sijalica
Kabl: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1A
Vijek trajanja žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED žarulje u boji (20kom) + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

100%