LED traka svjetla Twinkly programabilna 1,5 m - Twinkly Line - 100 kom RGB + BT + WiFi

Šifra: 78-034
158,00 KM 98,00 KM Cijena bez PDV-a: 81,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

LED traka svjetla Twinkly programabilna​ 1,5 metara - Twinkly Line - sa 100 kom LED svjetla RGB, BT + Wi-Fi sa kontrolom preko APP.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED traka svjetla Twinkly programabilna​ 1,5 metara - Twinkly Line - sa 100 kom LED svjetla RGB, BT + Wi-Fi sa kontrolom preko APP. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni lanac donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om . Na poleđini trake nalazi se 3M naljepnica za jednostavnu instalaciju i pričvršćivanje bilo gdje. Ovaj paket uključuje kontroler - Wi-Fi/Bluetooth vezu i kontrolu, adapter i svjetlosnu traku od 1,5 metara. Za produženje dužine trake moguće je kupiti dodatne LED trake dužine 1,5 metara i tako kreirati svoju potrebnu dužinu ukupne trake/rasvjete. Dodatne LED trake možete kupiti u našoj e-trgovini.

Smart LED svjetlosna traka RGB boja - LED Twinkly 100 kom LED

LED traka svjetla treperavo upravljanje putem aplikacije

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svetla su namenjena za unutrašnju upotrebu - IP20 zaštita . Traka je duga 2 metra, osvijetljeni dio sa diodama je 1,5 m i ima 100 RGB LED sijalica.

Twinkly line led traka

LED trake svetleće dekorativne - traka 1,5M - TWINKLY LINE (100 kom sijalica)

svjetlucave led trake

Svjetlosna traka se sastoji od 100 komada LED sijalica pogodnih za bilo koju dekoraciju. The   RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

LED trake koje se mogu programirati putem aplikacije

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite da imate lanac na zidu, okvir u boji i LED svjetlucavu na prozorima i veliku božićnu jelku u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite svoje boje, animacije i motive LED svjetala zajedno za nekoliko LED uređaja

Univerzalni LED svjetlosni ukras kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

LED trake rgb programabilne

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaša božićna jelka će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj šablona i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koji se mogu urediti i podesiti prema vašim potrebama. Svetla koja se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED koja ima sve svijetle dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Karakteristike:

plus 100 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Dužina 1,5 metara


specifikacija:

Model: TWL100STW-BEU
Broj dioda: 100
Trajnost: IP20
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Dužina kabla: 2 metra
Dužina osvijetljenog dijela: 1,5 metara
LED tip: RGB
Kabl: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1A
Vijek trajanja žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosna traka 1,5 metara sa 100 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

100%