Neonska svjetla za sobu - radite ono što volite

Šifra: 78-011
338,00 KM Cijena bez PDV-a: 281,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Neonska svjetla za sobu - radite ono što volite. Svetleći neonski natpis idealan kao unutrašnja dekoracija vaše kuće, stana, sobe itd. za prodaju online ovdje.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Neonska rasvjeta za sobu - RADITE ONO ŠTO VOLITE. Svetleći neonski natpis idealan kao unutrašnja dekoracija vaše kuće, stana, sobe itd. za prodaju online ovde. Impresivna reklama - savršeni osvijetljeni ukrasi za privlačenje pažnje.

Elegantna neonska dekoracija, koju ćete obično naći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili poslovni prostor. Klasični reklamni baneri ili posteri postaju prošlost, a budući da stvaraju vizualni nered, mnogi od nas ih više i ne primjećuju. Svako od nas voli da se razlikuje po nečem drugom, kako za pojedinca, tako i za posao gde je to zaista neophodno. Zahvaljujući LED svjetlećim natpisima, znakovima ili logotipima, uljepšaćete prostor ili privući pažnju svih oko sebe . LED reklame koje će vam se svidjeti.

Neonske reklame - svetleći natpisi koji svetle svuda

LED svjetlosni dekorativni logo - koji se zahvaljujući rasvjeti izdvaja među uobičajenim reklamno-informativnim banerima. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljaju gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okruženje učinili ugodnijim), za vaše poslovanje (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi kako bi privukli kupca. LED svjetlosni ukrasni natpisi se isporučuju direktno na prozirnu plastičnu podlogu, tako da ih možete postaviti bukvalno bilo gdje.

specifikacije:

Natpis: RADI ONO ŠTO VOLIŠ
Dimenzije - 34x54cm
Napajanje - USB 5V
Dužina kabla za napajanje - cca. 180 cm

Sadržaj paketa:

1x Led svjetlo logo

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene