Smart LED svjetlosna zavjesa 1,5m x 2,1m - Twinkly zavjesa sa 210 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-016
250,00 KM Cijena bez PDV-a: 208,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Smart LED programabilna svjetlosna zavjesa 1,5m x 2,1m (10x21) - Twinkly zavjesa sa 210 kom LED svjetala RGB + W + BT + Wi-Fi (kontrola preko APP-a).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Smart LED programabilna svjetlosna zavjesa 1,5m x 2,1m (10x21) - Twinkly zavjesa sa 210 kom LED svjetala RGB + W + BT + Wi-Fi (kontrola preko APP). Ova revolucionarna LED svjetlosna zavjesa donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Ova zavjesa ima 10 vertikalnih traka, svaka sadrži 21 sijalicu, tako da ukupno imate 210 LED dioda.

LED zavjese - TWINKLY svjetlosni lanac 1,5m x 2,1m - 210kom LED

LED svjetlosna zavjesa wifi pametni telefon

Svjetlosna zavjesa se sastoji od 210 komada LED rasvjete pogodnih za bilo koju dekoraciju. Svjetla su raspoređena u 10 vertikalnih traka, od kojih svaka ima 21 sijalicu. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja + W bijelo . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

svjetlucava zavjesaLED svjetlosna zavjesa treperi

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite laganu draperiju na zidu, okvir u boji na prozorima i veliku božićnu jelku u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

Univerzalna LED svjetlosna zavjesa upravljana putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite vlastite boje, animacije i motive LED svjetala

LED zavjese svjetlucaju

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija playlist vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promijenite u skladu sa postavkama.

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaša svetlosna zavesa će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve svijetle dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w ledLED sijalice kontrolisane preko wifi-a

Karakteristike:

plus 210 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus IP44 zaštita

specifikacija:

Model: TWW210SPP-WEU
Broj dioda: 210
Raspored diode: 10 x vertikalna traka od 21 diode na svakoj traci
Osvetljena površina: 1,5 x 2,1 m
Dužina kabla od prvog svetla do adaptera: 2,5 m
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 15 cm
Razmak vertikalnih svjetlosnih traka: 15 cm
LED tip: RGB + W mat + providan, ravna
Kabl: transparentan
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosna zavjesa sa 210 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

100%