Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) -  RGB + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-084
478,00 KM 318,00 KM Cijena bez PDV-a: 265,00 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) 8x8=64 piksela - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi sa APP kontrolom.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) 8x8=64 piksela - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi sa APP kontrolom. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni kvadrat donosi jedinstvenu rasvjetu u naše domove koristeći najmoderniju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima. Ovaj paket sadrži kontroler - Wi-Fi/Bluetooth vezu i kontrolu i 6 svjetlosnih kvadrata, svaki dimenzija 20x20cm. Na nekom kvadratu se nalaze 64 LED svjetla 8x8 piksela. Podesiva RGB svjetla II. generacija Twinkly Squares.

Dizajn LED svjetlo kvadrat na zidu u boji RGB - LED Twinkly kvadrati 6x 64 kom LED dioda

programabilni kvadrati - blistavi kvadrati 6 kom

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Traka je dizajnirana za unutrašnju upotrebu - IP20 zaštita .

LED svjetlosni ukrasni kvadrati - TWINKLY SQUARES (64 svjetla na jednom kvadratu)

LED svjetlosni kvadrati - svjetlucavi kvadrati

Svetlosna traka se sastoji od 64 komada LED lampi pogodnih za bilo koju dekoraciju. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite vlastite boje, animacije i teme LED svjetala zajedno za više LED uređaja

svjetleća dekoracija za stan - led svjetleći kvadrat

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite da imate lanac na zidu, okvir u boji i LED svjetlucavu na prozorima i veliku božićnu jelku u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

zidna dekoracija - led svjetlo kvadrat

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

osvijetljeni led pametni kvadrat - na zidu

Univerzalni LED svjetlosni ukras kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

mobilna aplikacija - twinkly

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly appaplikacija za kontrolu svjetla putem mobilnog telefonawifi led kvadrat

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaša svetlosna dekoracija će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj šablona i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koji se mogu urediti i podesiti prema vašim potrebama. Svetla koja se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

Twinkly muzika - USB uređaj

Karakteristike:

plus 64 LED diode na jednom kvadratu
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus 6 LED kvadrata u pakovanju


specifikacija:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Broj dioda: 64 po kvadratu
Trajnost: IP20
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Dimenzije osvijetljenog dijela: 20x20cm
LED tip: RGB
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

6x LED svjetlo kvadrat sa 64 diode
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene