LED svjetlo kvadratno Smart - dodatna 3x (20x20cm) - Twinkly Square RGB + BT + WiFi

Šifra: 78-080
218,00 KM 158,00 KM Cijena bez PDV-a: 131,66 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED svjetlo kvadratno Smart​ dodatno 3x (20x20cm) 8x8 = 64 piksela - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi sa kontrolom putem APP.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED svjetlo kvadratno Smart​ dodatno 3x (20x20cm) 8x8 = 64 piksela - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi sa kontrolom putem APP. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni lanac donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om . Ovaj paket sadrži kontroler - Wi-Fi/Bluetooth vezu i kontrolu i 3 svjetlosna kvadrata, svaki dimenzija 20x20cm. Na svakom kvadratu se nalaze 64 LED svjetla od 8x8 piksela. Podesiva RGB svjetla II. generacija Twinkly Squares.

Dodatni LED svjetleći kvadrat za zidnu boju RGB - LED Twinkly kvadrati 3x 64 kom LED

LED svjetla s blještavim kvadratima

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Traka je dizajnirana za unutrašnju upotrebu - IP20 zaštita .

Svetlosni ukrasni kvadrati - TWINKLY SQUARES (64 komada lampica na jednom kvadratu)

led kvadrat za rasvjetu

Svetlosna traka se sastoji od 64 komada LED lampi pogodnih za bilo koju dekoraciju. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite vlastite boje, animacije i motive LED svjetla zajedno za više LED uređaja

LED svijetleći kvadrat

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite da imate lanac na zidu, okvir u boji i LED svjetlucavu na prozorima i veliku božićnu jelku u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja. led zidna dekoracija

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

pametni led kvadrat na zidu

Univerzalni LED svjetlosni ukras kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaša svetlosna dekoracija će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj šablona i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koji se mogu urediti i podesiti prema vašim potrebama. Svetla koja se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Karakteristike:

plus 64 LED diode na jednom kvadratu
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus 3 LED kvadrata u pakovanju


specifikacija:

Model: TWQ064STW-03-BAD
Broj dioda: 64 po kvadratu
Trajnost: IP20
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Dimenzije osvijetljenog dijela: 20x20cm
LED tip: RGB
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

3x LED svjetlo kvadrat sa 64 diode
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene