Lampice za božićno drvce SMART - LED Twinkly Strings - 250 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-020
318,00 KM 278,00 KM Cijena bez PDV-a: 231,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Lampice za božićno drvce SMART​ - LED Twinkly Strings - 250 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Twinkly lights - Dekoracija koja će vam se svidjeti.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Lampice za božićno drvce SMART​ - LED Twinkly Strings - 250 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Twinkly lights - Dekoracija koja će vam se svidjeti. Ove revolucionarne LED lampice za božićno drvce donose jedinstvene svjetlosne ukrase u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED lampe za drveće se kontrolišu preko mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita .

Lampice za jelku - LED pametne lampice TWINKLY - 250kom

svjetlucajuća svjetla na drvetu

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 250kom

LED drvosvjetlucava led svjetla

Božićne lampice Twinkly Strings sastoje se od 250 komada LED lampica pogodnih za ukrašavanje božićnog drvca. LED dioda se nalazi na svakih 8 cm na kablovima, koji su crni i zeleni - da se spoje sa stablom. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja + W bijelo . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistant-om i Amazon Alexa .

božićna svjetla na svjetlucavom drvetu

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

svjetleće drvo LED svjetlucavo

LED svjetlo drvo kontrolirano putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija playlist vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promijenite u skladu sa postavkama.

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonanajlepša jelkawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaša božićna jelka će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati ​​i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati ​​i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

trepereća muzička svetla

Jedinstvena LED s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve svijetle dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w ledLED sijalice kontrolisane preko wifi-a

Karakteristike:

plus 250 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus IP44 zaštita

specifikacija:

Model: TWS250SPP-BCH
Broj dioda: 250
Dužina kabla od prvog svetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljena površina: 20 m
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 8 cm
LED tip: RGB + W mat + providan, ravna
Kabl: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1,5A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati

Sadržaj paketa:

1x LED sijalice za jelku sa 250 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

99%