LED vertikalne trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa 190 kom AWW dioda - bijeli led

Šifra: 78-019
258,00 KM 158,00 KM Cijena bez PDV-a: 131,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED vertikalne trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa 190 kom AWW dioda - bijeli LED sa kontrolom putem aplikacije u pametnom telefonu.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED vertikalne trake 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi sa 190 kom AWW dioda - bijeli LED sa kontrolom putem aplikacije u pametnom telefonu. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni lanac donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Dužina lakog lanca je 5 metara, visina najduže vertikalne trake je 60 cm.

LED vertikalne trake - TWINKLY svjetlosni lanac 5M - 190kom bijeli LED

LED osvijetljene vertikalne trake

Svetlosna traka se sastoji od 190 komada LED sijalica pogodnih za dekoraciju zidova. Svjetla su podijeljena na 50 vertikalnih traka koje sadrže LED svjetla sa šarom od 2-4-6-2-5 komada raspoređenih na svakih 10 cm. Ovo zlatno izdanje uključuje AWW diode - pomoću kojih možete podesiti, osim intenziteta, i idealnu bijelu boju po potrebi - od jantarne, preko tople bijele, do hladno bijele. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

Home depot božićne lampice - vanjske i unutrašnje božićne dekoracije

wifi led svjetla bijele boje

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Da li želite da imate zlatne sitnice na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

Univerzalni LED svjetlosni lanac kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija playlist vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promijenite u skladu sa postavkama.

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaš svjetlosni lanac će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se promijeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadanim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED dioda na kojoj možete podesiti tačnu boju bijele - od jantarne, preko tople bijele, do hladno bijele

zlatno izdanje twinkly

Karakteristike:

plus 190 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus Amber/zlatno, toplo bijelo i hladno bijelo svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus IP44 zaštita

specifikacija:

Model: TWI190GOP-TEU
Broj dioda: 190
Broj vertikalnih traka: 50
Šema trake: 2-4-6-2-5 LED svjetla
Dužina kabla od prvog svetla do adaptera: 3,5 m
Osvetljena površina: 5x0,6 m (D x V)
Razmak LED dioda: 10 cm
Razmak vertikalnih traka: 10 cm
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
LED tip: AWW mat + čist, konkavan
Kabl: transparentan
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni lanac sa 190 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene