HAMBURGER - LED osvijetljeni svjetlosni neonski Logo znak na zidu

Šifra: 78-086
198,00 KM Cijena bez PDV-a: 165,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

HAMBURGER - LED osvijetljeni svjetlosni neonski logo na zidnoj dekoraciji u komercijalnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

HAMBURGER - LED osvijetljeni neonski logo na zidnoj dekoraciji u komercijalnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći baner i LED osvijetljeni dekorativni i informativni natpisi koji će vašem prostoru dati pečat i privući svakoga. Elegantna dekoracija, koju obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili posao .  

Klasični reklamni baneri ili posteri postaju iskustvo i mnogi od nas ih više i ne primjećuju, zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svako od nas voli da se razlikuje nečim drugačijim, a to se odnosi i na pojedince, ali i na firme gde je to bukvalno neophodno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima, možete uljepšati prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vas istaknuti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

Hamburger led neonski logo svjetleća reklama

LED osvijetljeni dekorativni natpisi - koji se zahvaljujući svjetlu izdvajaju od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljaju gdje god želite. Savršeni su za kancelarije (kako bi okruženje učinili prijatnijim), komercijalne objekte (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi kako bi privukli kupca. LED dekorativne znakove možete postaviti praktično bilo gdje.

Svjetleći znak - HAMBURGER

Neonski znak sija u žutoj, tamno ružičastoj i zelenoj boji. Napaja se preko USB konektora, bilo na adapter, USB ulaz na računaru ili USB power bank . Kabl za napajanje je dugačak 200 cm i ima praktičan prekidač na sebi.

LED svjetleći neonski natpis na zidu - hamburger

specifikacije:

Tema: Hamburger
Boja svjetla: obojena
Dimenzije: 33,5x1,85x34cm
Napajanje: 5V USB kabl
Dužina kabla za napajanje: cca. 200 cm
Uključite kabl: da
Baner je postavljen na prozirnu plastičnu podlogu sa 2 rupe za kačenje.

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni logo

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene