LED pametni ruksak programabilna animacija ili tekst sa LED ekranom 24x24cm (kontrola putem pametnog telefona)

Šifra: 88-256
338,00 KM 238,00 KM Cijena bez PDV-a: 198,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED pametni ruksak programabilna animacija ili tekst sa LED ekranom 24x24cm (kontrola putem mobilnog telefona Anroid/iOS).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED pametni ruksak programibilna animacija ili tekst sa LED displejom 24x24cm (kontrola putem mobilnog telefona Anroid/iOS) je originalan dodatak za sve koji su ljubitelji tehnologije i cool gadgeta . Jeste li umorni od mondenosti i stereotipa? Volite da budete u centru pažnje i da li volite da privlačite druge? Sa ovim SMART LED rancem sigurno ćete se izdvojiti iz gomile. Ranac je u crnoj boji i ima puno prostora u koji možete pohraniti sve što vam je potrebno.

Ženski/muški ruksak je pogodan za putovanja, oštećenja, posao ili putovanja. Na poleđini ranca nalazi se veliki LED ekran (cca. 24x24 cm) na kojem možete puštati razne animacije ili tekstove, koristeći svoj pametni telefon . Pored velikog prostora unutar ranca (43H-30W-12D cm), u rancu se nalazi i dodatni prostor za laptop (cca. 36x28 cm).

Smart ruksak sa LED osvjetljenjem ima puno prostora za pohranu (takođe pogodan za laptop ili tablet)

Led ruksak sa programabilnim ekranom

Sam LED zaslon smješten je u posebnom zaštitnom kućištu koje može izdržati prskanje vode (međutim, ranac nije vodootporan!). Jednostavno uparite ruksak preko pametnog telefona putem Bluetooth-a i onda možete jednostavno kontrolirati zaslon na rancu putem telefona. Osim raznih unaprijed postavljenih tekstova, slika ili animacija, u aplikaciji možete kreirati i vlastite animacije ili tekstove (dostupno za Android i iOS . Zahvaljujući displeju, pogodan je za razne komercijalne svrhe . Možete otvoriti prednju stranu ranac do 180 stepeni - što garantuje lak pristup uskladištenim stvarima.Ruksak se napaja preko USB kabla koji spajate na power bank (nije uključen).

Svjetleći ruksak možete lako kontrolirati putem pametnog telefona - također možete mijenjati različite slike ili animacije u aplikaciji.

pametni ruksak sa LED ekranom za reprodukciju slike i GIF

specifikacije:

Povezivanje - Bluetooth (APP na iOS i Android)
Veličina ekrana - cca. 24x24 cm
Veličina ruksaka - cca. 30x18x43 cm
Težina - 1,45 kg
Napajanje - USB kabel

Sadržaj paketa:

1x ruksak
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene