LED kapa ekrana koja se može programirati putem mobilnog telefona - aplikacija u pametnom telefonu (iOS / Android)

Šifra: 88-255
98,00 KM Cijena bez PDV-a: 81,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

LED kapa za ekran sa ekranom u boji koji se može programirati putem mobilnog telefona - aplikacija u pametnom telefonu (iOS / Android) - prikazuje tekst ili slike.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED kapa za ekran sa displejom u boji koji se može programirati putem mobilnog telefona - aplikacija u pametnom telefonu (iOS / Android) - prikazuje tekst ili slike (ugrađena baterija) uz mogućnost kreiranja vlastitih tekstova ili slika. Odličan je high-tech odjevni dodatak. Recite zbogom svakodnevnim klasičnim kapama, zahvaljujući LED pametnoj kapici više vam nikada neće dosaditi motiv ili logo kapice. LED kapa ima ušiven displej na koji možete koristiti pametni telefon za prikaz raznih slika ili teksta.

Osim toga, poklopac podržava i reprodukciju GIF-a - kratkih animacija. Napaja ga ugrađena baterija kapaciteta 700 mAh (punjenje preko USB kabla) - baterija je zaista spretno skrivena u rubu poklopca i ne ometa vizualno nošenje. LED kapa za aplikaciju , koja se najbolje ističe u diskoteci, klubu, zabavi ili festivalu, prava je investicija za vas ako želite privući pažnju i posebno biti cool. Jedino ograničenje bit će vaša vlastita mašta. Izađite iz reda i kreirajte originalnu kapu na kojoj će vam svi pozavidjeti.

Svetleći LED poklopac može reproducirati razne slike, animacije ili tekstove - sve kontrolišete putem APP-a na mobilnom telefonu.

kapa sa LED ekranom programabilnim pametnim telefonom

Prikazane teme možete promijeniti putem mobilne aplikacije (dostupne za Android i iOS). Postoji 16 originalnih animacija i 8 načina prikaza. Osim toga, kapa također podržava funkciju kreiranja vlastitih animacija, slika ili tekstova. Poklopac sa ekranom je kvalitetno izrađen bez kablova i na prvi pogled izgleda kao klasična kapa - što je prednost u odnosu na slične proizvode koji, međutim, ne nude tako kvalitetnu izradu.

Tehničke specifikacije:

Broj piksela - 12x36
Dimenzije kape - 26x17x13 xm
Napajanje - ugrađena baterija od 700 mAh
Punjenje - mikro USB kabl
Izdržljivost po punjenju - do cca. 5 sati
Napon - 5V
Boja ekrana - RGB
Težina - cca. 123g

Sadržaj paketa:

1x Cap
1x kabl za napajanje
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene