Studentski SET - 8mm Mini WiFi P2P pinhole Full HD kamera sa fokusom na tekst + špijunska slušalica

Šifra: 10-644
720,00 KM 538,00 KM Cijena bez PDV-a: 448,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Studentski SET - Mini WiFi P2P pinhole Full HD kamera sa fokusom na tekst + ugrađena 1500 mAh litijum-on baterija + najbolja špijunska slušalica omogućava vam da gledate i komunicirate u realnom vremenu.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Studentski SET - Mini WiFi P2P pinhole Full HD kamera sa fokusom na tekst + ugrađena 1500 mAh litijum-on baterija + najbolja špijunska slušalica omogućava vam da gledate i komunicirate u realnom vremenu, a istovremeno možete primati upute od drugog osoba kroz bežičnu špijunsku slušalicu u vašem uhu potpuno neprimjetno. Ovaj set nudi jedinstvenu priliku da snimite različite prostore, ili objekte ili tekst na papir koristeći FULL HD pinhole kameru, a da okolina ne primijeti, a istovremeno komunicirate s osobom putem telefona putem špijunske slušalice. Sva komunikacija se odvija putem P2P interneta, tako da je moguće pratiti kameru i komunicirati putem špijunskog telefona bez ograničenja udaljenosti (jedini uvjet je internetska veza) putem aplikacije (iOS/Android) na mobilnom telefonu . U uređaju nije potrebna SIM kartica.

SET uključuje pinhole kameru i najbolju bežičnu špijunsku slušalicu koja radi samo preko jedne aplikacije, uparite je sa svojim telefonom putem wifi-a (ne bluetooth-a)

Kamera ima mogućnost fokusiranja objektiva, što je odlično, na primjer, tokom ispita kada treba da se fokusirate na tekst na papiru. Možete fokusirati kameru okretanjem mini objektiva. Ova kamera je dizajnirana za snimanje teksta, bilo pisanog ili štampanog.
pinhole kamera za snimanje tekstualnih testova i bežična špijunska slušalica

Preko aplikacije je moguć Live Stream sa kamere + komunikacija putem špijunskog telefona. Kamera sa ugrađenim SPY slušalicom naći će svoju primenu u raznim izazovnim situacijama, kada je neophodna neopažena pomoć preko telefona, a istovremeno je potreban i video prenos za bolju predstavu o tome šta se dešava, npr. ispit ili test.

SET - Mini pinhole Full HD kamera sa špijunskom slušalicom = video snimci u realnom vremenu putem WiFi-a + komunikacija uživo putem špijunske slušalice

mini wifi kamera sa rupicama i špijunska slušalica za snimanje teksta

Snimak kamere može se gledati online putem Wi-Fi mreže pomoću aplikacije (bilo putem pametnog telefona ili tableta). Litijumska baterija u kombinaciji sa malim dimenzijama kamere savršeno je dizajnirana za neupadljivo postavljanje kamere na telo, ali i u unutrašnjost.

Kamera ima mogućnost fokusiranja objektiva, što je odlično, na primjer, tokom ispita kada treba da se fokusirate na tekst na papiru.
Jednostavnim okretanjem objektiva fokusirate se na tekst koji trebate snimiti

tekst fokusiranja objektiva kamere

Mogućnost trajnog napajanja putem 5V USB AC/DC adaptera stoga neće biti ograničena trajanjem ugrađene baterije. Kamera snima video u FULL HD 1080P rezoluciji, uprkos minimalnim dimenzijama sočiva koje su samo 8 mm . Kamera pohranjuje snimke na mikro SD karticu ( podrška do 128 GB ). Kamera ima funkciju snimanja fotografija i video zapisa. Dvosmjerna komunikacija je moguća kroz aplikaciju zahvaljujući mikrofonu ugrađenom u tijelo kamere (na pločici u blizini tipki). U paketu su i rezervna dugmad koja stavljate na objektiv i tako postižete savršenu kamuflažu na odeći u kojoj će kamera biti skrivena. Slušalica je povezana sa antenom koja je na produženom kablu i izlazi van kućišta kamere. Zahvaljujući ovom produžetku, bela antena se može postaviti na rame, odnosno što bliže slušalici za najkvalitetniji prenos signala.

FULL HD WiFi IP kamera sa dvosmjernom komunikacijom i bežičnom slušalicom za studente

mobilna wifi kamera za snimanje teksta

Male dimenzije, neprimjetnost, mogućnost povezivanja putem wifi-a čine ovu kameru veoma korisnim alatom u odnosu na velike sigurnosne kamere. Najveća prednost ove kamere je što bilježi stvarno ponašanje ljudi koji ne znaju da ih prati sigurnosna kamera.

Telo kamere (crni PCB) može da se zagreje, pa se preporučuje da ne postavljate kameru direktno na telo (kožu).

Dugme kamere sa rupicama sa špijunskom slušalicom za tekstualne ispite

Funkcije Pinhole kamere:

plus Podržava i Android i iOS mobilne telefone
plus Video sa rezolucijom do 1080p
plus Podrška za memorijske kartice do 128 GB
plus Kapacitet baterije osigurava kontinuiranu funkcionalnost do 5 sati

Specifikacije Pinhole kamere:

Senzor: CMOS
Rezolucija videa: 1080p
Objektiv sa ručnim fokusom
Baterija: punjiva 1500 mAh li-on
Trajanje baterije: do 5 sati
Punjenje: USB 5V 1A ili 2A
Veličina senzora: 1/3"
Memorija: Podržava micro SC karticu do 128 GB
Veza: Wifi standard IEEE802.11b/g/n/
WiFi frekvencija: 2,4GHz ~ 24835GHz
Dimenzije kamere: objektiv 8x8 mm + kabl za kameru 12 cm

Svako od nas poznaje situacije u životu kada bi vam bilo drago da vas neko posavetuje, pomogne vam u teškoj situaciji, a da niko za to ne zna. Namenjen je studentima tokom ispita, privrednicima tokom poslovnih pregovora iu drugim situacijama. Špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućava da komunicirate s nekim na daljinu putem mobilnog telefona ili voki-tokija, ali a da niko za to ne zna. Princip je vrlo jednostavan, samo stavite bežičnu špijunsku slušalicu u uho koja se zbog minijaturnih dimenzija nikako ne vidi, na sebe postavite indukcijsku zavojnicu sa kamerom preko koje se signal bežično prenosi do slušalice, gde se signal pretvara u glas.

Mogućnost korišćenja kompleta špijunska slušalica + mini pinhole kamera sa setom dugmadi za kamuflažu

bežična špijunska slušalica za testove za studente + kamera

Najnoviji poboljšani model popularne špijunske slušalice . U poređenju sa prethodnim modelom, ima poboljšani anatomski oblik kako bi mogao savršeno zapečatiti uho od curenja zvuka u okolinu. Slušalica se sastoji od najsavremenijeg osetljivog prijemnika (zavojnice) , stabilnog mikro zvučnika sa veoma jasnim i čistim zvukom sa minimalnom bukom.

špijunska slušalica za ispite za studente - studentski set

Jednostavno ubacite slušalicu u ušni kanal u uhu. Na slušalicu je pričvršćena prozirna kuka, pomoću koje možete jednako lako izvaditi slušalicu iz uha. Za još lakše rukovanje slušalicom u našoj e-trgovini nudimo magnetnu pincetu .

Karakteristike špijunske slušalice

plus Profesionalni dizajn, odličan kvalitet zvuka
plus Ergonomski oblik, udobno rukovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) Trajanje baterije do 7 sati
plus Dimenzije: 13x6mm
plus Radna frekvencija: sve frekvencije
plus Bežična veza sa mobilnim uređajima (telefon, tablet)
plus Jednostavan za kontrolu i primanje poziva.
plus Handsfree podrška za dvosmjernu komunikaciju.
plus Mogućnost pokretanja snimanja direktno sa vašeg telefona - za reprodukciju MP3 fajlova.
plus Vrijeme razgovora sa jednim punjenjem je do 12 sati, vrijeme pripravnosti do 130 sati.

Paket seta uključuje:

1x Micro pinhole kamera + Li-on baterija + antena
1x Set dugmadi za kamuflažu
1x špijunska slušalica
1x baterija za bežičnu slušalicu
1x USB kabl za napajanje
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (3)

99%
99%
Maher

Alhummada

Vrlo odličan, jednostavan za korištenje, fleksibilan i lako sakriti
ništa

odlično

Prevedeno sa: ar