Pametni svjetlosni lanac 6m - Twinkly Cluster - 400 kom AWW dioda - bijela LED + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-026
358,00 KM 298,00 KM Cijena bez PDV-a: 248,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Pametni svjetlosni lanac programabilan putem aplikacije u mobilnom 6m - Twinkly Cluster sa 400 kom AWW dioda - bijeli LED, Bluetooth + Wi-Fi kontrola putem pametnog telefona.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pametni svjetlosni lanac programabilan putem aplikacije u mobilnom 6m - Twinkly Cluster sa 400 kom AWW dioda - bijeli LED, Bluetooth + Wi-Fi kontrola putem pametnog telefona. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni lanac donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu ili eksterijer. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Ovaj lanac dugačak je 6 metara i na sebi ima 400 LED sijalica .

Vanjski i unutarnji božićni ukrasi - Lagani lanac

bijeli led lanac

LED rasvjetni lanac - TWINKLY - zlatno izdanje - lampe 6M - 400kom LED

svjetlucavi zlatni lančić bijeli

Svjetlosna traka se sastoji od 400 komada LED sijalica pogodnih za bilo koju dekoraciju. Svjetla su raspoređena jedno do drugog, svaka 1,5 cm. Ovo zlatno izdanje sadrži AWW diode - pomoću kojih možete podesiti, osim intenziteta, i idealnu bijelu boju po potrebi - od jantarne, preko tople bijele do hladne bijele. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

bijelo svjetlo led lanac

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

zlatni laki lanac

Univerzalni LED svjetlosni lanac kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaš svjetlosni lanac će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se promijeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadanim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED dioda na kojoj možete postaviti tačnu boju bijele - od jantarne, preko tople bijele do hladno bijele

zlatno izdanje twinkly

Karakteristike:

plus 400 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus Amber/zlatno, toplo bijelo i hladno bijelo svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus IP44 zaštita


specifikacija:

Model: TWC400GOP-BEU
Broj dioda: 400
Dužina kabla sa sijalicama: 6 m
Dužina kabla od prvog svetla do adaptera: 3,5 m
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 1,5 cm
LED tip: AWW difuzna ravna
Kabl: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1A
Vijek trajanja žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni lanac sa 400 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene