Pokloni za djecu - ideje za poklone za dječake i djevojčice: TOP #20 savjeta

Pokloni za djecu - ideje za poklone za dječake i djevojčice: TOP #20 savjeta. Nemate ideja?? Savjetovaćemo vas kakav poklon djetetu za rođendan, Božić i sl. Najbolji poklon inspiracije za vas.

Joj, djeco naša... tako je lako izabrati poklon za dijete dok je još malo, onda im ništa ne smeta i uživaju skoro u svemu, pa kada biramo poklon za dječaka ili djevojčicu od 5 godina , još je cool, bit će zahvalni i on će se obradovati svakom poklonu. Ali čim djeca odrastu, s njima rastu i zahtjevi za poklonom , a mi moramo stvarno razmisliti o tome koji bi dječji pokloni bili najprikladniji. Jasno je da biramo različite poklone za dečake i poklone za devojčice, jer bi se, na primer, dečak naljutio da mu poklonimo, na primer, kozmetičku torbicu sa šminkom za dečaka od 10 godina . Ili kada bismo razmišljali o tome koji su prikladni pokloni za djevojčice za rođendan , a mi im poklonimo, na primjer, fudbalsku loptu, ni one ne bi bile oduševljene. Isto vrijedi i kada tražimo božićne poklone za dječake ili božićne poklone za djevojčice. Takođe je potrebno razmotriti, na primer, kakav poklon odgovara dečaku od 7 godina, jer ako mu dajemo poklone za decu od 10 godina, ni to možda neće biti dobar izbor. A tu je i najzahtjevnija starosna grupa - djeca tinejdžeri, dobro znamo kako nas može mučiti kada tražimo prigodne poklone za Božić za tinejdžere, katastrofa je izabrati nešto prikladno i cool...


A Božić je generalno totalni haos za nas roditelje, bukvalno nemilosrdno tražimo božićne poklone za djecu i onda bi nam bilo od velike pomoći kada bi nam neko dao savjet za poklon za dijete. Na našem blogu nudimo vam savete za poklone za decu, bilo kao poklon dečaku ili devojčici od 8 godina, poklon za studente prve godine, poklon za punu 18 godina i za dečake i za devojčice. Tako prikladan poklon za dječaka od 11 godina mogu biti, na primjer, LED cipele, a za poklon dječaku od 13 godina odlična bi bila i zabavna i korisna maska sa 3D printom . U našim savjetima za poklone za djecu pronaći ćete inspiraciju za božićne poklone za djecu, rođendanske poklone ili samo za zabavu. Zato se udobno smjestite uz šoljicu dobre kafe ili čaja i slobodno pogledajte naše ideje za poklone, ne samo kao poklone djeci za Božić, već za svaki praznik ili svaku priliku.

pokloni za djecu

#TOP 1 poklon Svjetleće LED cipele - Pokloni za djecu

pokloni za djecu LED cipele

Poklonite ovaj cool poklon za djecu - ove elegantne LED cipele sa LED đonom u više boja, koje će impresionirati sve na zabavi ili za svakodnevno nošenje. Ovaj moderan gadget jedan je od odličnih poklona za djecu, bilo za Božić ili rođendan . A posebno će mlada generacija cijeniti to što patike imaju kontrolu nad različitim bojama, a LED diode u boji čak reaguju na ritam muzike. Ne samo za diskoteku ili zabavu, zato hajde da se zabavimo svaki dan i zablistamo kao zvijezda na podu, čak i na putu do škole ili napolju, jer ovaj poklon može impresionirati i biti cool čak i za tinejdžera. LED svjetleće patike - kul poklon ne samo za mlade, među originalnim je savjetima za poklone za djecu, kao poklone za dječake i poklone za djevojčice.

#TOP 2 poklon LED majice - poklon za svaku zabavu

poklon za dječaka od 15 14 13 12 11 10 9 godina
I opet, možemo zablistati u diskoteci, u kafani ili negdje na koncertu. Ali zašto ne napraviti diskoteku i zabaviti se bilo gdje, ili privući pažnju, na primjer vani? Ovaj cool poklon je odličan poklon za dječaka od 13 godina ili kao poklon za dječake ili poklon za djevojčice. Majice su opremljene super svijetlim i trepćućim panelom koji reaguje na muziku i treperi u ritmu. U našoj e-trgovini možete pronaći razne motive i veličine majica, samo odaberite LED poklon za djecu.

#TOP 3 poklonmikrofoni za karaoke zabave - odličan poklon za karaoke zabavu

Božićni pokloni za djecu

A hajde da napravimo koncert, pozorište ili kabare ili predstavu kod kuće sa ovim poklonom za decu i celu porodicu . Karaoke bluetooth mikrofon je savršen poklon za dete, poklon za dečaka ili čak kao poklon za devojčicu , koji će sigurno zabaviti gledaoce - porodicu, pa čak i ulicu, ako pevate na balkonu :) Probajte da pevate dobro poznate pesme i sacekajte odziv gledalaca. Ako se svi smiju, onda je to bio zaista "zanimljiv nastup", ako plaču vjerovatno je bio fijasko, ali jedno je sigurno, svi će se zabaviti uz ovaj mikrofon. Ovaj sjajni gadžet će garantovano biti među savjetima za poklone za djecu .

#TOP 4 poklon Magnetne lopte - NEOCUBE - idealan poklon za svako dijete

poklon za dječaka od 10 godina

NEOCUBE magnetne kuglice - idealan poklon djeci za rođendane. Ovo je odličan opuštajući poklon za dijete za Božić ili neki drugi praznik. Magnetne lopte podržavaju kreativnost i prostornu maštu, oslobađaju napetosti i stresa, a istovremeno jačaju koncentraciju i vježbaju motoriku. Pogodne su za sve starosne kategorije, ne samo kao poklon za dete. Djeca će jednostavno obožavati ove Buckey Balls. Samo prekrasan savjet za savršen poklon za djecu za zabavu i oslobađanje od stresa, kojim sigurno nećete ništa pokvariti ako ga poklonite za dječake ili za djevojčice :)

#TOP 5 poklon Kopče za pojas - moderan dodatak odjevnoj kombinaciji

poklon za dječaka od 7 godina
Želim da budem kauboj! Želim da budem bajker! I želim da budem kao pevač Metallice! Šta je nemoguće? Nema šanse, vrlo je lako. Sve što treba da uradite je da svom detetu poklonite originalan poklon za dečaka ili devojčicu - kopču za kaiš i ono može biti bilo ko. Naše ideje za poklon svakako uključuju kopče za kaiš, a u našoj e-trgovini možete birati između mnogih motiva, od logotipa muzičke grupe, preko omiljenih junaka iz filmova, do dječjih likova iz bajki ili igrica. U našoj e-trgovini možete pronaći i smiješne i cool kopče za kaiševe koje su pogodne, na primjer, kao božićni poklon za tinejdžere .

#TOP 6 poklon Elektronski bubnjevi ili klavir - poklon koji će svirati po vašem ritmu

Božićni pokloni za djecu bubnjevi

Elektronski bubnjevi - set silikonskih jastučića sa 9 bubnjeva + bluetooth zvučnik sa nožnim pedalama je lako prenosiv muzički set. Dobra ideja za poklon za djecu, uz koju možete odsvirati bilo koju melodiju koju želite. I da nisi savršen bubnjar i da ne znaš bubnjati tako zadivljujuće? Nije bitno. Ovaj poklon je ograničen samo vašom maštom, svirajte bilo koju melodiju koju želite. Ako ti ide dobro, porodica će gaziti nogama, a ako ne ide, komšije će metlom lupati po plafonu :) Bluetooth elektronski bubnjevi svakako spadaju među originalne dečije poklone, ili npr. rođendanski pokloni za devojčice i dečake.

#TOP 7 poklon Neon Purge maske - cool poklon za tinejdžere

Poklon za 18 rođendan za dječake
Dakle, evo nas sa sjajnom idejom kako dati cool poklon za dječaka ili božićne poklone za tinejdžere. LED maske sa zastrašujućim ili horor motivima, u svakom slučaju privlače pažnju bukvalno na prvi pogled. Odličan poklon za 18. rođendan za dečake, sigurno će oduševiti sve mlade dame koje će biti oduševljene :) Uostalom, ne vidite svetleću masku za čišćenje ili masku lobanje svaki dan. I ovaj poklon je jedan od poklona za djecu, posebno za Noć vještica , kada će ove maske, na primjer, kao poklon za 13-godišnjaka, stvoriti pravu sablasnu atmosferu i izazvati čuđenje i poštovanje na licima svi prolaznici.

#TOP 8 poklon Neon Rave maske - pokloni za dječake koji će privući pažnju

pokloni za dječake
Još jedan poklon za dečaka ili poklon za devojčicu , koji će sigurno impresionirati okolinu i privući pažnju. Neonske rejv maske izgledaju zaista misteriozno i zastrašujuće i reaguju na zvuk, pljeskanje rukama ili ritam muzike. Originalan i zanimljiv savjet za poklon djetetu. Ali ove maske su prikladnije za poklon djeci od 10 godina ili kao poklon dječaku na njegov 18. rođendan, jer bi se manja djeca mogla uplašiti. Iako su danas djeca već pravilno obučena i navikla na jezivu atmosferu u kompjuterskim igricama ili igraćim konzolama. Maska je opremljena zvučnim senzorom i treperi u skladu sa zvukom ili muzikom koja svira.

#TOP 9 poklon Programabilne naočale CHEMION - moderan poklon za djevojčice i dječake

rođendanski pokloni za devojčice
Vjerovatno svi poznajemo sunčane naočale i dovoljno nam je da štite od sunca. Ali ove programabilne LED party MATRIX naočale imaju svoj softver . Top ideja za poklon za djecu! Napišite pravi tekst ili birajte između niza različitih zadanih animacija i vjerujte da ćete biti u centru pažnje gdje god se pojavite! Sa ovim programabilnim LED naočalama, imaćete izgled svih oko sebe. Oni su najbolji način da se istaknete na zabavi ili samo na ulici, garantovano da će izazvati senzaciju! Vrući savjet za cool poklon za tinejdžere ili kao rođendanski poklon za djevojčice.

#TOP 10 poklona Tattoo rukavi - poklon za tinejdžere

poklon za dječaka od 13 godina
Želim da imam svoju tetovažu! Od malih nogu, modernu djecu roditelji upozoravaju kada mogu da se tetoviraju. Većini je to dozvoljeno od osamnaeste godine. Ali prije nego što mi roditelji dozvolimo pravu tetovažu, hajde da napravimo kompromis i poklonimo našoj djeci ove maštovite i zanimljive rukave za tetoviranje različitih motiva i boja. Atraktivna i nekonvencionalna ideja za poklon za djecu , na primjer kao poklon za dječaka od 13 godina ili kao božićni poklon za dječake . A majke će biti mirne što djeca na rukama imaju samo lažnu tetovažu i mogu je uveče skinuti, pa čak i oprati :)

#TOP 11 poklon Levitirajući objekti - moderan high-tech poklon za djecu

savjeti za poklone za djecu
Objekti koji levitiraju postaju apsolutna vruća tačka i vrh vrhunskih tehnoloških naprava. Ovo nije samo originalan poklon za djecu , već i moderan i bezvremenski. Zamislite samo reakciju vašeg djeteta kada mu date tako pametnu stvar kao što je bluetooth NLO zvučnik koji lebdi iznad prostirke! Ili antigravitacijski globus ili mjesec , koji također imaju pozadinsko osvjetljenje u mraku kako bi futuristički efekat bio savršen. Inače, globus je pogodan za poklon studentima prve godine , edukativnog je karaktera, jer postoji čitava mapa svijeta. U našoj e-trgovini možete odabrati različite dizajne lebdećih objekata, u različitim bojama i oblicima.

#TOP 12 poklon Dječija LCD ploča za crtanje - pametan poklon za djecu

savjeti za poklone za djecu
Znate to... izgrebani papiri, sto ili čak zidovi. Svako dijete, djevojčica ili dječak treba da se spozna i zato traži bilo koju podlogu na kojoj će isprobati svoje crtane kreacije. Ali problem je što se ne može oprati sa stola ili zida, na primjer. Ovdje imamo pametan savjet za poklone za djecu , ova LCD tabla za crtanje je idealan poklon djeci za Božić ili kao poklon djeci za njihov rođendan . Inovativna ultra lagana LCD ploča uključuje olovku za udobno pisanje i pruža hiljade osvježavanja slike jednim gumbom. Ovaj odličan poklon za dijete, ali i za odrasle, blag je za oči i prirodu, a može poslužiti i kao odlična kancelarijska pomoć kao bilježnica, komunikacijski alat ili podsjetnik.

#TOP 13 poklon šah za tri igrača - više nećete igrati šah sa samo dvojicom :)

dječiji pokloni - poklon za djecu
Ovaj dečiji poklon - šahovska tabla za tri igrača , savršen je za duge zimske večeri, kada vas je više kod kuće i želite da igrate društvenu igru. Idealan set za djecu, ali i za odrasle , za prijateljske susrete. Napetost od normalne šahovske partije će se još više povećati. Ovaj šah za 3 osobe idealan je za sve ljubitelje društvenih igara koji su umorni od običnog šaha ili vole isprobavati nove stvari. Možete ga i pokloniti i obradovati svoje najmilije. Ili čak tokom cijele godine, može se koristiti i za igranje šaha napolju, u parku ili na vikendici ili kod kuće, ukratko, mogućnosti su brojne, samo pronađite svoje protivnike i šah može početi :) Maštovito, sa stilom i smiješni pokloni za djecu, pokloni za dječake ili pokloni za djevojčice.

#TOP 14 poklon 3D mapa na zidu - poklon za dijete (djecu) za rođendane, imendane ili Božić

poklon djetetu (djeci) za rođendan, imendan ili Božić
Drvena karta svijeta je originalan poklon za djevojčicu ili dječaka. Dajte djeci osjećaj da cijeli svijet leži pred njihovim nogama i okačite ovu mapu na zid u dječjoj sobi. Ima laserski urezane kontinente i preciznu obradu . Svaki komad je ručno rađen, gdje se zaista vodi računa o svakom detalju. Cijela putna karta na zidu sastoji se od nekoliko drvenih dijelova , koji se mogu spojiti precizno do milimetra. To je kao jednostavna slagalica. Osim što su stilski dodatak svakom enterijeru, zidne karte zasigurno imaju i edukativni učinak, jer će djeci uvijek pred očima biti cijela mapa svijeta. Garantovano će biti odličan poklon za svako dete , bilo kao poklon za dečake, poklon za devojčice, ili poklon za decu od 10 godina. Cool poklon za djecu.

#TOP 15 poklon Njutnovo klatno - pokloni za decu (dečaka, devojčice) za Božić ili rođendan

pokloni za djecu (dječaka, djevojčice) za Božić ili rođendan
Fascinantan objekat - Njutnovo klatno. Ova sofisticirana Newton ljuljačka (kolevka) sa kuglicama je uređaj koji radi na principu koji je otkrio Isaac Newton. To je uređaj koji čuva zamah i energiju . Klatno je dobra ideja za poklon za djecu, dječake ili djevojčice, a odlično će izgledati na radnom stolu, ili na polici u biblioteci ili u dječjoj sobi. Ukoliko se odlučite pokloniti klatno, njime ćete sigurno obradovati svoju djecu, porodicu ili prijatelje. Njutnovo klatno sa metalnim šipkama i metalnim kuglicama postavljeno je na kvalitetnu drvenu podlogu. Zamahnite sve kuglice u poprečnom smjeru i gledajte kako stvaraju prekrasan spektakl i prekrasan talasni efekat. Ritmični zvuk metalnih kuglica ima smirujući efekat i ublažava stres. Univerzalni poklon za svu djecu, bilo kao božićni poklon, rođendanski poklon ili za neki drugi praznik .

#TOP 16 poklon mašina za bombone - originalan savjet za poklon djeci ne samo za Božić

originalan savjet za poklon djeci ne samo za Božić
Nešto za nešto... Imaju li vaša djeca ukus za slatkiše? Pa ok, ali samo ako su već dobro jeli i što je najvažnije, moraju uloviti slatkiše ili slatku nagradu :) Mašina za slatkiše - mašina za hvatanje slatkiša će raditi i sa pravim i sa lažnim novcem. Jednostavno napunite mašinu slatkišima, žvakaćim gumama ili malim igračkama. Djeca moraju naporno raditi da bi dobila svoje bombone ili druge slatkiše. Neka vaši prijatelji ili porodica doniraju nekoliko umjetnih ili pravih novčića i imat će priliku da osvoje malo slatkiša . Zabava za vašu djecu i cijelu porodicu. Takvi pokloni za djecu za Božić ili kao poklon djeci na njihov rođendan sigurno će se svidjeti.

#TOP 17 poklon maska za lice ili kostim - zastrašujući poklon posebno za dječaka ali i za neustrašivu djevojčicu :)

strašni poklon za djecu, pokloni za dječake i djevojčice kostim za masku
Maske za lice i kostimi za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Strašni karnevalski kostimi za djecu i odrasle (maske) za svaku zabavu, proslavu i druge prilike. Zastrašujući poklon za tinejdžera , za disko na zabavi za Noć vještica, gdje će sigurno privući pažnju svih okolo svojim zastrašujućim izgledom. Strašne horor maske će uvijek biti IN, što strašnije to bolje i vaša djeca će sigurno cijeniti da čak i ako ste odrasli, znate kako da ugodite školarcu ili školarki kao i tinejdžeru odličnim poklonom i da možete biti cool i roditelji :) Pokloni za djecu - originalni poklon savjet za djecu.

#TOP 18 poklon Levitirajući mjesec - originalan poklon za svu djecu i tinejdžere

originalan poklon za svu djecu i tinejdžere, dječake, djevojčice, djecu
Vašem djetetu će se svidjeti ovaj originalni poklon. Šarmantna noćna lampa u obliku mjeseca slobodno lebdi na magnetnoj drvenoj podlozi u zraku i rotira se za 360°, zahvaljujući čemu djeluje vrlo umirujuće i opuštajuće . Dobra je ideja za poklon za djevojčicu ili dječaka u dječjoj sobi, pa čak i za tinejdžera. Ovo je jedinstvena lampa koja će svakoga očarati svojom originalnošću prilikom ulaska u prostoriju. Postoje dvije svjetlosne tone boja koje možete izabrati, odnosno bijeli ili žuti, i mogućnost podešavanja bilo kojeg intenziteta svjetla po potrebi. Ovo je prekrasan poklon za dječaka, ili kao poklon za djevojčicu bilo kojeg uzrasta.

#TOP 19 poklon 3D metalna slagalica - slagalica poklon za djecu i odrasle

slagalica poklon za dječaka i djevojčicu škorpiona
Poklon kao slagalica za vašu djecu. Neka sastave zadivljujuću trodimenzionalnu slagalicu kojoj ne treba ljepilo . Model samo treba sastaviti pomoću vijaka . 3D zagonetke zahtijevaju strpljenje i vješte ruke! Može li vaše dijete sastaviti tačnu repliku škorpiona ? Rezultat truda bit će odlična replika škorpiona, koji je posebno upečatljiv i privlačan ukras bilo za dječju sobu ili za dom. Pokloni za decu od 10 godina, kao i za dečaka od 8 godina, poklon za studente prve godine, ili kao božićni pokloni za decu , univerzalni i za devojčice i za dečake.

#TOP 20 poklon Programabilna LED majica - Svjetleći LED pokloni za dječake i djevojčice

ideje za poklone za dječake i djevojčice

Savjeti za poklon za dječaka ili djevojčicu? Poklonite ovaj LED poklon svojoj djeci i oni će biti u centru pažnje na svakoj diskoteci ili zabavi. GLUWY majica se može programirati putem mobilnog telefona (bluetooth) - vlastite animacije, slike ili tekst . Zaslon sadrži LED diode u boji jakog svjetla, možete napisati bilo koji tekst, prilagoditi njegov format i prikazati ga direktno na majici kao pokretni tekst . Na majici prikažite aktivni muzički ekvilajzer , koji će reagovati na muziku u okruženju, tako da će se Vašoj deci sigurno svideti ovaj muzički poklon. Svetleći LED poklon ne samo ispod jelke. Odlična ideja za poklon bez obzira na godine - za svaku djevojku, dječaka.

Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći u e-trgovini www.cool-mania.ba