Rock gitara - LED svjetlo neonski logo reklama na zidu

Šifra: 78-085
198,00 KM Cijena bez PDV-a: 165,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Rock gitara - LED svjetlosni neonski logo reklama na zidu idealno za komercijalne objekte (restorani, klubovi, diskoteke) itd.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Rock Guitar - LED svjetlosni neonski reklamni logo na zidu idealan za komercijalne objekte (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći baner i LED osvijetljeni dekorativni i informativni natpisi koji će vašem prostoru udahnuti i privući pažnju . Elegantna dekoracija, koju obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili posao.  

Klasični reklamni baneri ili posteri postaju iskustvo i mnogi od nas ih više i ne primjećuju, zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svako od nas voli da se razlikuje nečim drugačijim, a to se odnosi i na pojedince, ali i na firme gde je to bukvalno neophodno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima, možete uljepšati prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vam se svidjeti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

svjetleći led neonski logo - rock gitara

LED osvijetljeni dekorativni natpisi - koji se zahvaljujući svjetlu izdvajaju od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljate gdje god želite. Savršeni su za kancelarije (kako bi okruženje učinili prijatnijim), komercijalne objekte (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi kako bi privukli kupca. LED dekorativne znakove možete postaviti praktično bilo gdje.

Osvijetljeni logo - ROCK GITARA

Neonski natpis svijetli crvenom, zelenom, ružičastom bojom. plava i žuta. Napaja se preko USB konektora, bilo na adapter, USB ulaz na računaru ili USB power bank . Kabl za napajanje je dugačak 200 cm.

led neonski natpis na zidu - rock gitara

specifikacije:

Motiv: ROCK GITARA
Boja svjetlosti: šarena
Dimenzije: 39,5x1,7x18,5cm
Napajanje: 5V USB kabl
Dužina kabla za napajanje: cca. 150 cm
Dvije rupe za vješanje

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni logo

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene