LED RGB boja programabilna LED majica Gluwy preko pametnog telefona (iOS/Android) - višebojna

Šifra: 01-118
190,00 KM 170,00 KM Cijena bez PDV-a: 141,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED RGB boja programabilna LED majica Gluwy putem pametnog telefona (iOS/Android) - Višebojna sa zaslonom + punjiva Li-on baterija.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED RGB boja Programabilna LED majica Gluwy preko pametnog telefona (mobilni telefon iOS/Android) - Višebojna sa displejom + punjiva Li-on baterija 450 mAh. Ovo je majica sa LED ekranom marke GLUWY kojom se upravlja putem mobilne aplikacije koja podržava tekst, grafite, animaciju, muzički ritam ili vlastito kreiranje crteža i podešavanje svjetline. LED majica je punjiva jer sadrži ugrađenu Li-on bateriju od 450 mAh , koja traje do 6 sati rada. Majica ima displej koji je potpuno fleksibilan , pa čak i ako se savije neće se pokvariti.

LED ekran se puni preko priloženog USB kabla. Samo napunite ekran, a zatim skenirajte QR kod iz priručnika u svoj mobilni telefon i preuzmite aplikaciju (iOS/Android).

LED programabilna majica putem mobilnog telefona (bluetooth) - vlastite animacije, slike ili tekst

LED majica programabilni pametni telefon mobilni telefon

Pogledajte bilo koji tekst, sliku koju želite bilo gdje i bilo kada putem bluetooth aplikacije. Zaslon sadrži LED diode u boji visoke svjetline sa velikom svjetlinom i osvjetljenjem. Možete napisati bilo koji tekst, prilagoditi njegov format i prikazati ga direktno na majici kao pokretni tekst . Neka aktivni muzički ekvilajzer bude prikazan na majici koja reaguje na muziku u okruženju. Mogućnost odabira programiranih animacija i prikaza ih direktno na majici. Odlično korištenje majica za oglašavanje, zabavu!

Budite u centru pažnje svake diskoteke ili zabave - majica je pogodna i za poslovne zabave ili sponzorske događaje

LED programabilna majica sa LED displejom u boji

Na svakoj zabavi ili proslavi svakako se istaknite svojim jedinstvenim stilom. Upravljanje aplikacijom je apsolutno intuitivno i svako to može učiniti. U aplikaciji imate izbor između nekoliko kartica - tekst, uzorak, animacija grafita. Svaka od kartica nudi postavke za različite prikazane slike ili tekstove. Možete prikazati i kreirati sve slike i tekstove u COLOR RGB displeju. Na kartici TEKST možete jednostavno kreirati vlastiti originalni tekst , dok možete odabrati jedinstvenu boju za svako slovo. U kartici Uzorak možete odabrati različite zadane animacije ili statične slike . GRAFITI nudi mogućnost kreiranja vlastite slike, a ANIMACIJA će vam pomoći da kreirate vlastite animacije . Majica takođe može da reprodukuje animaciju ekvilajzera koja reaguje na muziku na vašem mobilnom telefonu ili u vašoj blizini preko mikrofona vašeg pametnog telefona. Kreativnosti nema granica i zahvaljujući kreativnoj inovativnoj majici možete pokazati svoju originalnost na zabavi, ili će poslužiti kao promo majica na poslovnim ili sponzorisanim događajima.

Možete slobodno podesiti animacije ili slike u aplikaciji, može upravljati i prikazom teksta

aplikacija za led majicuAnimations app led majicaaplikacija za majicu sa LED ekranomanimirana majica u boji

Za one kreativnije, aplikacija vam nudi mogućnost kreiranja vlastitih slika ili animacija

kreativna aplikacija za majiceLED animacija aplikacija za majice pametnog telefona

GLUWY je novi lifestyle modni brend za sve mlade koji imaju svoj poseban LED party stil.

gluwy led fashion

specifikacije:

Napajanje: DC 5V
Ugrađena Li-on baterija od 450 mAh: do 6 sati rada
Boja majice: crna
Materijal majice: 100% poliester
Veličina LED panela: 170x70mm

FAQ

KAKO TO RADI?

Ovdje se koristi elektroluminiscentna tehnologija. LED panel je napravljen od tankog i vrlo fleksibilnog materijala. To znači da ako nosite ovu majicu imate potpuno isti osjećaj kao kada nosite klasičnu majicu od visokokvalitetnog poliestera ili pamuka. Mini kontrolna jedinica dostupna je na dnu majice, pomoću koje možete jednostavno isključiti i uključiti tekstualni LED panel. Kada je uključen, bluetooth se automatski aktivira i LED panel svijetli.

KAKO SE NAPAJA LED PANEL I KOLIKO DUGO SVETLI?

LED panel se napaja iz ugrađene baterije i traje oko 6 sati po jednom punjenju. Punjenje se vrši preko USB porta nakon povezivanja preko standardnog 5V adaptera ili USB kabla na računar.

KAKO MOGU OČISTITI LED MAJICU?

Majica sa LED tekstom se može prati i u mašini za pranje veša, ali je pre toga potrebno odvojiti pojedine elektronske komponente koje jednostavno skinete sa majice i vratite ih nakon pranja i sušenja.

DA LI JE LED TEKST PLOČA NA MAJICI DOBRO VIDLJIVA I NA DNEVNOM Svjetlu?

Da! Tekstualni LED panel na majici je elektroluminiscentni materijal koji koristi LED diode velike svjetline. To znači da je programirani tekst i dalje vidljiv na svjetlu, a noću je utisak još efektniji.

Sadržaj paketa:

1x LED majica
1x USB kabl
1x Uputstvo za upotrebu

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

100%