LED majica sa programabilnim tekstom putem pametnog telefona - GLUWY

Šifra: 01-102
170,00 KM Cijena bez PDV-a: 141,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED majica ✅ sa programabilnim tekstom putem pametnog telefona - GLUWY sa mogućnošću programiranja bilo koje poruke koja se skroluje, animacije ili efekti.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED majica sa programibilnim tekstom putem pametnog telefona - GLUWY sa mogućnošću programiranja bilo koje skrolujuće poruke, animacije ili efekata . Jedino ograničenje bit će vaša vlastita mašta. Budite drugačiji i kreirajte originalnu majicu za svakodnevnu upotrebu . Donosimo vam revolucionarnu digitalnu majicu sa malim LED diodama, koje su povezane s mobilnom aplikacijom koja vam daje potpunu kontrolu nad majicom i na vama je koju ćete poruku programirati.

To je novitet koji donosi jedinstven način da budete drugačiji i da istovremeno privučete pažnju, ali uglavnom ne da budete obični. Majica je dizajnirana da razbije granice vaše digitalne kreativnosti , tako da svaki dan možete ići na ulicu u jedinstvenoj majici . Pogodne i za promotivne aktivnosti - ako vaše poslovanje želi povećati svijest o brendu , naše tekstualne LED majice su odličan dodatak vašoj marketinškoj strategiji. Oni su efikasan marketinški alat za promocije i zaista se ističu u gomili gdje god da ih koristite!

GLUWY majica koja se može programirati sa LED porukama je odličan marketinški alat za promociju vaših poslovnih aktivnosti.

Majica sa LED bluetooth displejomLED majica sa programabilnim bluetooth tekstom

Samo preuzmite mobilnu aplikaciju (podrška za Android OS) na svoj pametni telefon i zabava može početi. Nakon uparivanja digitalne majice sa pametnim telefonom putem bluetooth-a imate nekoliko funkcija za programiranje majica. Možete programirati bilo koji tekst , nacrtati sliku , odabrati jednu od ponuđenih animacija ili aktivirati muzički ekvilajzer koji će biti aktivan na osnovu snimanja zvukova oko vašeg pametnog telefona.

Napišite tekst koji će se prikazati ili nacrtajte svoju grafiku preko pametnog telefona

Majica sa programabilnim tekstom preko bluetooth-abluetooth majica s tekstom

Odaberite svoju animaciju ili aktivirajte muzički ekvilajzer

Majica sa programabilnim tekstomLed majica sa programabilnim bluetoothom

Majica se može puniti putem konvencionalnog mikro USB konektora , tako da neće biti problem napuniti je bilo kada i bilo gdje. Proizvođač preporučuje punjenje majice oko 75 minuta prije upotrebe. Jedinstvena digitalna majica nudi i udobno nošenje , jer je izrađena od kvalitetnog 100% poliestera, što potvrđuje njenu vodootpornost i stoga vam nije problem da se pokisnete.

LED GLUWY majice - nova dimenzija hi-tech majica dizajniranih za sve ljude koji imaju svoj stil i žele biti drugačiji.

gluwy ice fashion

Karakteristike:

plus Programabilnost - tekst, animacije, crteži, aktivni ekvilajzer
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Punjivo sa mikro USB-om
plus Udobno nošenje
plus Vodootporan

bluetoth programibilna svojstva trikova

specifikacije:

Napajanje: DC 5V
Dimenzije LED panela: 240 mm x 73 mm
Broj LED dioda: 210
Ugrađena Li-ion baterija: 500 mAh (trajnost 6-8 sati)
Broj redova: 7
LED boja: bijela
Boja majice: crna
Materijal majice: 100% poliester

majice s porukama u tablici veličine

FAQ

KAKO TO RADI?

Ovdje se koristi elektroluminiscentna tehnologija. LED panel je izrađen od tankog i vrlo fleksibilnog materijala. To znači da ako nosite ovu košulju, imate potpuno isti osjećaj kao kada nosite klasičnu majicu od poliestera. Mini kontrolna jedinica dostupna je na dnu majice, gdje možete lako uključiti i isključiti tekstualni LED panel. Kada se uključi, bluetooth će se automatski aktivirati i LED panel će zasvijetliti.

KAKO SE NAPAJUJE LED PANEL I KOLIKO DUGO SVJETLO SIJA?

LED panel se napaja ugrađenom baterijom od 500mAh i po jednom punjenju može svijetliti do šest sati. Punjenje se vrši preko USB porta kada je na računar povezan putem konvencionalnog 5V adaptera ili USB kabla.

KAKO MOGU OČISTITI LED MAJICU?

LED majica se lako čisti, ali samo ručno. Ne morate isključivati elektronske komponente, one su prilagođene za kontakt s vodom.

DA LI JE TEKST LED PLOČA NA MAJICI VIDLJIVA NA DNEVNOM SVJETLU?

Da! LED tekstualni panel na majici je napravljen od elektroluminiscentnog materijala koristeći LED diode visoke svjetlosti. To znači da je programirani tekst i dalje vidljiv na dnevnom svjetlu, a noću je utisak još efektniji.

Paket sadrži:

1x programabilna LED majica
1x USB kabl
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (8)

99%