Po narudžbi - LED dizajn majice

Šifra: 01-053-1
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Po narudžbi - dizajn LED majica - za Vas ćemo izraditi LED majicu sa isporučenim logom i uzorkom, tačno po Vašim zahtjevima. Uz ovu LED majicu sigurno ćete imati odličan marketinški alat za promociju svojih aktivnosti.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Po narudžbi - LED dizajn majica - za Vas ćemo izraditi LED majice sa isporučenim logotipom ili grafičkim dizajnom tačno po Vašim zahtjevima. Uz ovu LED majicu sigurno ćete imati odličan marketinški alat za promociju vaših poslovnih aktivnosti.

Light up majice po narudžbi - pomoć za promociju sebe ili svog poslovanja. Zamislite svoj logo ili grafički dizajn na ovim nezaboravnim majicama! Dobićete neverovatnu pažnju ostalih za bilo šta, šta biste želeli da promovišete na ovim unikatnim majicama.

fabrika led majica po meri

Kreirajte vlastite LED majice - posjetite www.led-t-shirts.eu

Sa treperavim majicama su mnogo izražajnije od standardno štampanih majica. Vaš logo će treperiti na svim događajima vaših kupaca. Odličan za suvenire, odličan za promotivne akcije i razne događaje.

majice po narudžbi


Ako ste zainteresirani slijedite ove korake.

1. Korak: Za izračun cijene potrebno je da nam napišete koliko komada prilagođenih led majica želite da proizvedete. Takođe morate navesti tačne veličine majica (S – XXXL) i zemlju isporuke za obračun troškova dostave. Popust na količinu zavisi od broja komada koji želite da proizvedete. Minimalna narudžba je 5 kom.

2. Korak: Potreban nam je vaš logo ili grafički dizajn za prilagođene animacije LED panela u visokoj rezoluciji (idealno u krivinama).

3. Korak: MI ćemo pripremiti animaciju prilagođenog LED panela sa vašim logom ili grafičkim dizajnom i poslati vam e-mailom u GIF fajlu na vašu potvrdu.

4. Korak: UKOLIKO se slažete sa animacijom LED panela, poslat ćemo vam podatke za plaćanje unaprijed. Prihvatamo paypal ili bankovni transfer.

5. Korak: Nakon što primimo uplatu, počinjemo s proizvodnim procesom. Obično traje 7-14 dana - zavisi od ukupne količine naručenih komada led majica po meri.

6. Korak: Kada završimo proizvodnju LED majica po narudžbi, poslaćemo vam paket sa vašom narudžbom na adresu za dostavu putem pošte 1. klase ili kurirske kompanije GLS i poslaćemo vam broj za praćenje. Tako da možete pratiti svoj paket na mreži.

Isporučujemo LED majice po narudžbi širom svijeta. Imamo kupce u 31 zemlji svijeta.

Ako ste ozbiljno zainteresovani , pošaljite nam svoje zahteve u vezi sa prilagođenim treperećim majicama direktno na [email protected]

LED majice po narudžbi custom led majica blistave majice po narudžbi ili više..

!!!Imajte na umu da postoje kompanije iz Kine koje proizvode veoma jeftine led majice po meri sa JEFTINIJIM materijalima, pa je zbog toga roba često neispravna i svetlost je manje izražajna !!!

Prodajemo kvalitetne led majice po narudžbi od NAJFINIJIH materijala. Nadalje, nudimo 2 GODINE GARANCIJE. Imamo CE i ROHS certifikat za naše proizvode. Naša kompanija poseduje međunarodno priznati sertifikat sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 - Kliknite za više informacija

LED majice po narudžbi

Specifikacija LED majica:

  • Napravljen od 100% pamuka. Visokokvalitetne majice su dostupne samo u crnoj boji.
  • Led panel se pričvršćuje na majicu preko čičak rajsferšlusa - omogućava lako skidanje panela.
  • Mini paket ili kontrolna jedinica (gde je umetnuta baterija) se može ukloniti zbog pranja majice.
  • Mini paket je opremljen prekidačem ON/OFF i osjetljivim kotačićem za pomicanje - možete odabrati visoku ili nisku osjetljivost.
  • Baterije: 4 x AAA (nisu uključene)

Ako vaša kompanija želi povećati svijest o brendu, naše svjetleće LED majice su odličan dodatak vašoj marketinškoj strategiji. Oni su zaista efikasan marketinški alat za promocije i događaje i zaista se ističu u masi gdje god da ih koristite!

LED majice po narudžbi

Često postavljana pitanja o LED majicama

Kako to radi?
Koristi se elektroluminiscentna tehnologija kako bi se bljeskali. LED panel je izrađen od tankog papira i fleksibilnog materijala. To znači da ako nosite ovu majicu, osjećate se potpuno isto kao da nosite klasičnu majicu. Tehnologija senzora zvuka može zasvijetliti bilo kojim zvukom, bukom ili muzikom. LED panel se pričvršćuje na majicu preko čičak patent zatvarača. Mini kontrolna kutija se isporučuje zasebno i može se zakopčati za pojas. Možete uključiti/isključiti dugme u mini kontrolnoj kutiji (inverteru) da kontrolišete svetla i osetljivost na zvuk.

Kako se napaja i koliko dugo radi?
Napaja se sa 4 AAA 1,5V baterije. Napajanje baterije može trajati 10-14 sati ovisno o dužini korištenja ili ovisno o marki baterije.

Kako da ih operem?
Led majice se lako peru. Samo odvojite LED panel sa žicama od majice i uklonite bateriju.

Neke reference prilagođenih LED majica:

pepsi custom led majicacustom led majica rcn

Redbull custom led majiceherbalife prilagođene led majicee-jazero

john gallen
John Gallen "Prezadovoljni smo led majicama sa logom naše kompanije. Možemo preporučiti ovu kompaniju, odličan servis i savršen proizvod."
adela sender
Adala Sender "Prilagođene led majice točno ispunjavaju naše zahtjeve za novim marketinškim alatom. Brza isporuka, savršena komunikacija od prodavca."
peter kniebel Peter Kniebel "Moja kompanija traži dobavljača svijetlećih majica sa našim logom i pronašli smo ovu kompaniju. Donijeli smo sjajnu odluku kada smo je naručili. Savršena vrijednost za novac i kvalitet je vrlo dobar."
eugen malik Eugen Malik "Mi smo marketinška kompanija i imamo mnogo klijenata za koje pružamo promotivne i marketinške usluge. Naši kupci vole prilagođene led majice, smatrali smo da je ovaj proizvod zaista koristan za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca."
eva sklalska Eva Skalska "Savršena saradnja, brza dostava i odlična vrednost - TOP prodavac!!!"

Video snimke LED majica po narudžbi možete pronaći na našem YT kanalu - YouTube youtube

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene