Smart LED božićno drvce 3M - Twinkly Light Tree - 500 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-029
638,00 KM Cijena bez PDV-a: 531,66 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Smart LED božićno drvce 3M - Twinkly Light Tree - 500 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Kontrolisano mobilnim uređajem - Svjetla koja će vam se svidjeti.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Smart LED božićno drvce 3M - Twinkly Light Tree - 500 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Kontrolisano mobilnim uređajem - Svjetla će vam se svidjeti. Ove revolucionarne LED svjetiljke na drvetu donose jedinstvene svjetlosne ukrase u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED lampe za drveće se kontrolišu preko mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima . LED stablo se sastoji od centralne šipke, koja je visoka 3 metra i 500 LED dioda u boji RGB + W, razvučena od vrha do dna, prečnik donjeg kruga je 1,5 metara, boja kabla je crna.

led drvo

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu ili eksterijer. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita .

treperavo svetlo drvo

Jelka sa lampicama - pametna LED božićna jelka TWINKLY - 500kom

pametno svjetlucavo božićno drvce led

RGB + W dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja + W bijelo . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

LED lampice - božićno drvce upravljano putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonaKontrola LED stabla

Brza instalacija i jednostavan rad zahvaljujući sofisticiranoj mobilnoj aplikaciji Twinkly

upravljanje LED diodama putem mobilne aplikacije

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj šablona i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koji se mogu urediti i podesiti prema vašim potrebama. Svetla koja se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve svijetle dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w ledLED sijalice kontrolisane preko wifi-a

Karakteristike:

plus 500 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Visina 3 metra
plus IP44 zaštita


specifikacija:

Model: TWP500SPP-BEU
Visina stabla: 3 metra
Broj dioda: 500
Otpornost: IP44
Prečnik diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
LED tip: RGB + W difuzni, mat
Kabl: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1,5A
Vijek trajanja žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED drvo sa 500 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene