LED svjetlosna traka Smart 2m - Twinkly Flex - 192 kom RGB + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-076
178,00 KM 118,00 KM Cijena bez PDV-a: 98,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED svjetlosna traka Smart programabilna - 2 metra - Twinkly Flex - sa 192 kom LED svjetla RGB, Bluetooth + WiFi, kontrola putem APP.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED svjetlosna traka Smart programabilna - 2 metra - Twinkly Flex - sa 192 kom LED svjetla RGB, Bluetooth + WiFi, kontrola preko APP. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni lanac donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om .

Pametna led svjetlosna traka - Twinkly Flex 2M

Twinkly flex led svjetlosna traka

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Traka je dizajnirana za unutrašnju upotrebu - IP20 zaštita . Ova fleksibilna podesiva LED traka duga je 2 metra i ima 192 RGB LED sijalice.

RGB led traka - Twinkly FLEX

svjetlucava traka 2m

LED svjetleća ukrasna traka 2M - TWINKLY FLEX (192 komada svjetla)

Svetlosna traka se sastoji od 192 komada LED lampi pogodnih za bilo koju dekoraciju. The   RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

pametna LED svjetlosna traka wifi

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite da imate lanac na zidu, okvir u boji i LED svjetlucavu na prozorima i veliku božićnu jelku u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

rgb led traka u boji

Univerzalni LED svjetlosni ukras kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Prekrasna svjetlosna dekoracija - postavite svoje boje, animacije i motive LED svjetala zajedno za nekoliko LED uređaja

fleksibilna led traka

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj šablona i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koji se mogu urediti i podesiti prema vašim potrebama. Svetla koja se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

treperava muzika

Jedinstvena LED koja ima sve svijetle dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Karakteristike:

plus 192 LED diode
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - skala 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Dužina 2 metra


specifikacija:

Model: Twinkly traka 2,0m
Broj dioda: 192
Trajnost: IP20
Prečnik diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Dužina: 2 metra
LED tip: RGB raštrkani ravni
Kabl: bijeli
Ulazni napon: 240V
Frekvencija: 50-60Hz
Izlazni napon: 15W 5V/3A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosna traka sa 192 diode + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene