Kožni stoni set za ured - set od 4 kom: Bijela koža - Ručni rad

Šifra: 96-002
398,00 KM Cijena bez PDV-a: 331,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Kožni stoni set za ured - set od 4 kom: Bijela koža 100% ručni rad. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kožni stoni set za ured - set od 4 kom: Bijela koža 100% ručni rad. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom . Jedinstveni smeđi kožni dizajn izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured, radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 4 komada kancelarijskog materijala: radne prostirke sa prostorom za skrivanje dokumenata, držača za olovke, stalka za mobilni telefon i kožnog stalka za podsjetnike. Luksuzna kožna podloga (mat) - unikatni kancelarijski dodaci. Podloga za pisanje ili podmetači od umjetne kože - originalni ručni rad

Olovke, mobilni telefon, bilješke, dokumenti... sve zgodno organizirano i uredno zahvaljujući elegantnim kožnim dodacima na stolu.

poklon za menadžerakožni stalak za mobilni telefonpoklon za poslovnu ženu

Radna podloga je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente.

kožna kancelarijska galanterija

100% ručni rad i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno rađena koža

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađen od sintetičke kože
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: bijela koža
plus 4 komada kancelarijskog pribora

specifikacija:

Dimenzije: 49x34x1 cm
Materijal: koža
Boja kože: bijela
Boja šivanja: bijela

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x postolje za pametni telefon

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene