Kožni set za kancelarijski radni sto 14 kom pribor u braon boji

Šifra: 96-015
558,00 KM Cijena bez PDV-a: 465,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Kožni set za kancelarijski radni sto - 14 kom pribor od umjetne kože braon boje, 100% original i ručni rad.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Kožni set za kancelarijski radni sto - 14 kom pribora od umjetne kože braon boje, 100% original i ručni rad. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom .

Jedinstveni dizajn smeđe kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 14 komada kancelarijskog materijala: radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata, držač za olovke, držač papira za beleške, kožni stalak za mobilni telefon, držač za vizit karte, držač za mobilni telefon, 3x jastučić za piće, kožna kutija za olovke, dupli uložak za dokumente, etiketu i set zlatnih olovaka - hemijska i nalivpera.

Radna prostirka je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente. Luksuz   kožna podloga (mat) - jedinstveni uredski pribor. Podloga za pisanje ili podmetači od umjetne kože. Luksuz   kožna podloga (mat) - jedinstveni uredski pribor. Podloga za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Vizit karte, olovke, papir za beleške, pametni telefon, dokumenti. .. sve to imate na pravom mjestu, pravo ispred vas!

kožni kancelarijski set stolna tabla

Kožni stalak za sto od smeđe kože sa zlatnom etiketom + zlatne olovke - SET olovka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

set olovaka za kancelariju

Luksuzna dupla ladica za dokumente i papir od kože. Ladica za papir je dimenzija 10x23x32 cm. Karoserija je u potpunosti izrađena od kože, unutrašnjost je obložena antilopom, a bočni metalni dodaci su u zlatnoj boji. Ovaj stoni pribor jedan je od naših najboljih pomoćnika pri radu u kancelariji. Kao rezultat našeg rada svakodnevno dobijamo i stvaramo veliki broj radova . Ali gdje ih staviti? Treba nam mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije sortirali. Naša fioka za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 fioke za dokumente koje vam daju više prostora za skladištenje dokumenata i papira. Tacna je obogaćena zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da je možete koristiti kao otvorenu ili zatvorenu.

luksuzna kožna ladica za dokumente

100% ručni rad i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno rađena koža

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađen od sintetičke kože
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: smeđa koža
plus 14 komada kancelarijskog pribora

specifikacija:

Dimenzije: 45x39x1 cm
Materijal: koža, metal
Boja kože: smeđa
Boja šivanja: bijela
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x kožni stalak za mobilni telefon
1x držač za vizit karte
1x držač za mobilni telefon
3x jastučić za piće
1x kožna kutija za olovke
1x dupla fioka za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka sa bazom: hemijska i nalivpera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene