Set uredskog stola 9 kom - luksuzna koža (smeđa koža - ručni rad)

Šifra: 96-008
498,00 KM Cijena bez PDV-a: 415,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Kancelarijski sto set 9 kom - luksuzna koža (Brown Leather - Hand Made) elegantan stoni set za radnu sobu, od sintetičke kože.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Kancelarijski sto set 9 kom - luksuzna koža (Brown Leather - Hand Made) elegantan stoni set za radnu sobu, od sintetičke kože braon boje. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom .

Jedinstveni dizajn smeđe kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 9 komada kancelarijskog materijala: radni blok sa prostorom za skrivanje dokumenata, držač za olovke, držač papira za beleške, držač kalendara, kožni stalak za nalepnice za podsjetnike, blok za piće, pločica s imenom i set zlatnih olovaka - hemijska i fontana pen pen.

Luksuzan i elegantan kožni kancelarijski set

luksuzni kancelarijski stolni set

Radna prostirka je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente.

Kožna podloga za sto

Kožni stalak na radnom stolu od smeđe kože sa zlatnom etiketom sa imenom + zlatne olovke - SET olovka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

zlatne olovke sa postoljem

100% ručni rad i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno rađena koža

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađen od sintetičke kože
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: smeđa koža
plus 9 komada kancelarijskog pribora

specifikacija:

Dimenzije: 49x34x1 cm
Materijal: koža, metal
Boja kože: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radni blok sa prostorom za skrivanje dokumenata
1x postolje za olovke
1x držač papira za note
1x A5 dnevni red
1x držač kalendara
1x jastučić za piće
1x pločica sa imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka sa bazom: hemijska i nalivpera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene