Božićno drvce upravljano aplikacijom SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-027
780,00 KM Cijena bez PDV-a: 650,00 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Božićno drvce upravljano aplikacijom SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi​. Drvo sa svjetlima - svjetla koje ćete voljeti.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Božićno drvce pod kontrolom aplikacije SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kom RGB + W + BT + Wi-Fi​. Drvo sa svjetlima - svjetla koje ćete voljeti. Ove revolucionarne LED svjetiljke na drvetu donose jedinstvene svjetlosne ukrase u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED lampe za drveće se kontrolišu preko mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima . Veštačko drvo se sastoji od tri dela, ima 78 grana i lampe u 11 redova, ukupna visina drveta je 2,3 metra.

LED Twinkly Tree za Božić - oduzet će vam dah

božićno drvce sa svjetlimaveštačko svetleće drvopametno kontrolirano božićno drvce

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svetla su namenjena za unutrašnju upotrebu - IP20 zaštita .

Jelka sa lampicama - pametna LED božićna jelka TWINKLY - 400kom

Božićno drvce kontrolirano aplikacijom

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 400kom

treperavo osvetljenje drveta

Veštačko drvo se sastoji od tri dela, ima 78 grana i lampe u 11 redova - ukupno 400 komada LED lampi . Kabl je crno-zelene boje - za spajanje sa stablom. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja + W bijelo . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

LED lampice - božićno drvce upravljano putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija liste za reprodukciju vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promenite u skladu sa postavkama

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonanajlepša jelkawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaš Božić će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , u skladu sa zadatim parametrima. Postoji veliki broj šablona i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koji se mogu urediti i podesiti prema vašim potrebama. Svetla koja se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava muzika

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve svijetle dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w ledLED sijalice kontrolisane preko wifi-a

Karakteristike:

plus 400 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Sastoji se od 3 dijela


specifikacija:

Model: TWT400SPP-BEU
Visina stabla: 2,3 metra
Broj dioda: 400
Trajnost: IP20
Prečnik diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
LED tip: RGB + W mat + providan, ravna
Kabl: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V/1,5A
Vijek trajanja žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x jelka sa 400 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene