Michael Myers maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-292
70,00 KM Cijena bez PDV-a: 58,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Michael Myers​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli Michael Myers kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Maska za lice Michael Myers - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli Michael Myers kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je udobno i prozračno.

Scary Halloween maska ​​za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Scary Halloween maska ​​za dječake (djecu) ili odrasle Michael Myers

Znamo Michaela Myersa kao jednog od najpoznatijih horor likova u svijetu filma. Maska Michaela Myersa bilježi njegov misteriozni izraz lica i prepoznatljivi izgled koji vas naježi. Definitivno će to biti iznenađujući i zastrašujući kostim koji će privući pažnju i stvoriti iskustva i napetost. Ova maska ​​od lateksa u obliku Michael Myersa je stoga potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše maske kao što je Michael Myers se najbolje ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Michael Myers maska ​​za Noć vještica

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

Karnevalska maska ​​Michael Myersa

Sadržaj paketa:

1x maska ​​Michael Myersa

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene