Maska za lice majmuna (sa Planete majmuna) - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-285
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
rasprodato Žao nam je, ali ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto

Maska za lice Majmun sa planete majmuna - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječiji i odrasli kostim (maska) Majmun sa planete majmuna​ izrađen od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Maska za lice majmuna (sa Planete majmuna) - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječiji i odrasli kostim (maska) Majmun sa planete majmuna izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

dječja maska majmuna sa planete majmuna

Maske za Noć vještica za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Maska majmuna sa Planete majmuna fascinantan je komad za ljubitelje ovog kultnog filmskog serijala. Izrađen je sa zadivljujućim detaljima, hvatajući prepoznatljive karakteristike majmuna Planete majmuna, uključujući njegove istaknute oči i izraz lica. Ova maska od lateksa u obliku majmuna sa Planete majmuna je stoga potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše maske poput Majmuna sa planete majmuna najbolje se ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Maska majmuna za Noć vještica sa planete majmuna

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

Karnevalska maska majmuna sa planete majmuna

Sadržaj paketa:

1x maska majmuna sa planete majmuna

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene