Maska za lice Black Panther - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-288
64,00 KM Cijena bez PDV-a: 53,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Black Panther​ Maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval​​. Dečiji i odrasli kostim (maska) Black Panther od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Black Panther​ Maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval​​. Dečiji i odrasli kostim (maska) Black Panther izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Crni panter crna karnevalska maska

Maske za Noć vještica za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Maska Black Panther je zapanjujući izbor za one koji žele stvoriti dirljiv i herojski nastup na kostimografskom događaju. Ova maska ​​je inspirisana likom Crnog Pantera iz stripa i filma Marvela . Uz to možete dobiti karakterističan izgled ovog superheroja, koji je poznat po svojim nadljudskim sposobnostima i elegantnoj odjeći. Simbol je snage, hrabrosti i borbe za pravdu.

Sa ovom maskom na licu, izgledat ćete kao da ste izašli pravo iz Wakande i privući ćete divljenje i pažnju svih koji cijene vaš kostim. Ova maska ​​od lateksa u obliku crnog pantera je stoga potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše maske poput Crnog pantera najbolje se ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Black Panther maska ​​za Noć vještica

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

Sadržaj paketa:

1x maska ​​crnog pantera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene