Joker maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-281
64,00 KM Cijena bez PDV-a: 53,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Joker maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Joker kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Joker maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Joker kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

dječja Joker maska

Maske za Noć vještica za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Lik Džokera je ikonična personifikacija haosa i nepredvidivosti, a njegova prepoznatljiva maska za Noć vještica na njegovom licu dodaje još više misterije i straha liku. Ova maska od lateksa u obliku Joker stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i drugo. Naše Joker maske se najbolje ističu na Noći vještica, karnevalu, diskoteci, klubu, zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Joker maska za Noć vještica

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

Joker maska za karneval

Sadržaj paketa:

1x Joker maska

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

97%