Podmetači od umjetne kože Luksuzni podmetači za stol na drvenoj podlozi (Ručni rad)

Šifra: 96-018
238,00 KM Cijena bez PDV-a: 198,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Podmetači od umjetne kože Luksuzni podmetači za stol u kombinaciji najkvalitetnijih materijala: Drvo Boja oraha + Koža - 100% ručni rad

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Podmetači od umjetne kože Luksuzne prostirke za stol u kombinaciji najkvalitetnijih materijala: Drvena boja oraha + Koža - 100% ručni rad. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala, kao što su orahovo drvo i koža. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasnog drveta i 100% sintetičke kože, svi su ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn s kombinacijom orahovog drveta i smeđe kože izgleda izuzetno otmjeno i plemenito - luksuzan dodatak za ured ili radnu sobu. Radna prostirka je dimenzija 58x39x1 cm. Luksuz   kožna podloga (mat) - jedinstveni uredski pribor. Podloga za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Stolne prostirke od drveta i kože - elegantne i luksuzne

luksuzne prostirke za stol - umjetna koža

Radna prostirka je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente. Podloga izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Prelijepo, uglačano, orahovo drvo u kombinaciji sa smeđom kožom zasigurno će očarati svakoga.

dokumenti kožni jastučić drveni

100% ručni rad i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno rađena koža

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađen od orahovog drveta i sintetičke kože
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: drvo i smeđa koža
plus Skriveni prostor za skladištenje važnih dokumenata

specifikacija:

Dimenzije: 58x39x1 cm
Materijal: orahovo drvo i koža
Boja: svijetlo smeđe drvo i tamno smeđa koža

Sadržaj paketa:

1x Podmetač od drveta i kože

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene