Luksuzni set kancelarijskih stolova od 9 dodataka - 100% ručni rad - smeđa (drvo + koža)

Šifra: 96-052
658,00 KM Cijena bez PDV-a: 548,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Luksuzni kancelarijski sto set od 9 dodataka - 100% ručni rad - braon (drvo + koža) - set od prirodnog drveta i sintetičke kože sastoji se od 9 korisnih dodataka.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzni kancelarijski stoni set od 9 dodataka - 100% ručni rad - braon (drvo + koža) - set od prirodnog drveta i sintetičke kože sastoji se od 9 korisnih dodataka koji će organizovati vaš radni sto i održavati ga urednim. Na našoj web stranici možete pronaći različite stolne garniture od drveta i kože u različitim bojama koje možete koristiti u svojim uredima za dekoraciju i dizajn vašeg stola. Ova jedinstvena, visokokvalitetna garnitura radnog stola pretvorit će vašu kancelariju u potpuno drugačije mjesto.

Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - kože i drveta. Svi proizvodi iz ove kategorije izrađeni su od visokokvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi su ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn crne kože sa smeđim drvetom izgleda izuzetno otmjeno - Luksuzan dodatak kancelariji, radnoj sobi. Kožni SET se sastoji od 9 komada kancelarijskog pribora: stolni blok sa poklopcem, držač za olovke/olovke, držač papira za beleške, blok sa postoljem za olovke, organizator/skladište za dokumente, držač za vizit karte, držač kalendara, zlatna hemijska olovka, pepeljara.

Idealan kao poklon za vašeg šefa ili kancelarijskog kolegu

kancelarijski pribor - kancelarijski stoni set od kože i drveta

Drveni stoni stalak sa zlatnom natpisnom pločicom + zlatne olovke - SET olovaka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

Radni sto - smeđa koža drvo

Radna podloga je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente.

luksuzna kožna i drvena podloga za dokumente

Luksuzan držač za dokumente i papir od drveta. Ovaj stoni pribor jedan je od naših najboljih pomoćnika pri radu u kancelariji. Kao rezultat našeg rada svakodnevno dobijamo i stvaramo veliki broj radova . Ali gdje ih staviti? Treba nam mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije sortirali. Naša fioka za dokumente sigurno će vam pomoći!

luksuzni drveni držač dokumenata

ručno rađena koža

100% ručno rađeno i orahovo drvo - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno izrađeno

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađen od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: smeđa koža i smeđe drvo
plus 9 komada kancelarijskog pribora
plus 100% reciklabilno + ekološki prihvatljivo

specifikacija:

Dimenzije prostirke: 59x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal, staklo
Boja kože: smeđa
Boja drveta: smeđa
Boja metala dodatne opreme: zlatna

Sadržaj paketa:

1x stolna prostirka sa poklopcem
1x držač za olovke/olovke
1x držač za papir za beleške
1x blok sa postoljem za olovke
1x skladište/ladica za dokumente
1x držač za vizit karte
1x držač kalendara
1x zlatna hemijska olovka
1x pepeljara

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene