Ženski ružičasti kožni sto SET - 8 kom kancelarijski pribor (100% RUČNI RAD)

Šifra: 96-053
458,00 KM Cijena bez PDV-a: 381,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Ženski roze kožni sto SET - 8 kom kancelarijskog pribora (100% RUČNI RAD), ekscentričan i luksuzan od sintetičke luksuzne kože.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Ženski roze kožni sto SET - 8 kom kancelarijskog pribora (100% RUČNI RAD), ekscentričan i luksuzan od sintetičke luksuzne kože. Ova jedinstvena, visokokvalitetna garnitura radnog stola pretvorit će vašu kancelariju u potpuno drugačije mjesto. Maksimalna individualnost i jedinstven karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - sintetičke kože. Svi proizvodi iz ove kategorije izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom.

Jedinstveni dizajn ružičaste kože izgleda izuzetno otmjeno - Luksuzan dodatak za kancelariju, radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 8 komada kancelarijskog pribora: radni podmetač i navlaka, stalak za olovke, držač za papir za beleške, držač kalendara, podmetač za piće, postolje sa postoljem za olovke, set zlatnih olovaka - a hemijska olovka i nalivpero.

Komplet za damu koja ima "svoj" stil

luksuzni ženski uredski set za dokumente

Kožni stoni stalak od roze kože + zlatne olovke - SET olovaka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

set luksuznih olovaka od ružičastog zlata za žene

Radna podloga je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente.

100% ručno rađeno i orahovo drvo - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

roze stol za dokumente za kancelariju

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno rađena koža

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađen od sintetičke kože
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzna verzija: ružičasta koža
plus 8 komada kancelarijskog pribora

specifikacija:

Dimenzije prostirke: 59x39x1 cm
Materijal: sintetička koža, metal
Boja: ružičasta koža
Boja metala dodatne opreme: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka sa poklopcem
1x postolje za olovke
1x držač papira za bilješke
1x držač kalendara
1x podloga za piće
1x postolje sa postoljem za olovke
1x set zlatnih olovki: hemijska i nalivpera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene