Luksuzni kožni SET 14 kom za ured u bijeloj koži (Hand Made)

Šifra: 96-016
558,00 KM Cijena bez PDV-a: 465,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Luksuzni kožni SET 14 kom kancelarijskog pribora za radni sto ili sto od bele kože, 100% ručni rad.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Luksuzni kožni SET 14 kom kancelarijskog pribora za radni sto od bele kože, 100% ručni rad. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - sintetičke kože. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom . Jedinstveni dizajn bijele kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 14 komada kancelarijskog materijala: radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata, držač za olovke, držač papira za beleške, kožni stalak za mobilni telefon, držač za vizit karte, držač za mobilni telefon, 3x jastučić za piće, kožna kutija za olovke, dupli uložak za dokumente, etiketu i set zlatnih olovaka - hemijska i nalivpera.

Luksuzni kancelarijski pribor za vaš radni sto - sve to imate na pravom mestu, ispred vas!

kožni set kancelarijski bijele bojekožni držač za vizit karte bijele bojebijela kožna kutija na stolu

Radna prostirka je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente. Podloga izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Kožni aksesoar elegantnog izgleda u beloj boji zasigurno će očarati svakoga.

bela kožna tabla za pisanje

Kožna podloga stola od bijele kože sa zlatnom natpisnom pločicom + zlatne olovke - SET olovka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

bijeli kožni set zlatnih olovaka

Luksuzna dupla ladica za dokumente i papir od kože. Ladica za papir je dimenzija 10x23x32 cm. Karoserija je u potpunosti izrađena od kože, unutrašnjost je obložena antilopom, a bočni metalni dodaci su u zlatnoj boji. Ovaj stoni pribor jedan je od naših najboljih pomoćnika pri radu u kancelariji. Kao rezultat našeg rada svakodnevno dobijamo i stvaramo veliki broj radova . Ali gdje ih staviti? Treba nam mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije sortirali. Naša fioka za dokumente sigurno će vam pomoći! Ima 2 fioke za dokumente koje vam daju više prostora za skladištenje dokumenata i papira. Tacna je obogaćena zlatnim bočnim kliznim šarkama , tako da je možete koristiti kao otvorenu ili zatvorenu.

bijeli kožni držač za papir ladica za papir od bijele kože

100% ručni rad i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno rađena koža

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod
plus Izrađen od sintetičke kože
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: bijela koža
plus 14 komada kancelarijskog pribora

specifikacija:

Dimenzije: 45x39x1 cm
Materijal: koža, metal
Boja: bijela koža
Boja šivanja: bijela
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata
1x postolje za olovke
1x držač papira za note
1x kožni stalak za mobilni telefon
1x držač za vizit karte
1x držač za mobilni telefon
3x jastučić za piće
1x kožna kutija za olovke
1x dupla fioka za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka sa bazom: hemijska i nalivpera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene