Luksuzni kancelarijski SET za dokumente za kancelarijski sto 6 kom crna koža + drvo

Šifra: 96-055
478,00 KM Cijena bez PDV-a: 398,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Luksuzni kancelarijski SET za dokumente za kancelarijski sto 6 kom crna koža + drvo - set od prirodnog drveta i sintetičke kože (100% ručni rad).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzni kancelarijski SET dokumenata za kancelarijski sto 6 kom crna koža + drvo - set od prirodnog drveta i sintetičke kože (100% ručni rad) sastoji se od 6 korisnih dodataka koji će organizovati Vaš radni sto i održavati ga urednim. Na našoj web stranici možete pronaći različite stolne garniture od drveta i kože u različitim bojama , koje možete koristiti u svojim kancelarijama za dekoraciju i dizajn vašeg stola . Ova jedinstvena, kvalitetna garnitura za radni sto pretvorit će Vaš ured u potpuno drugačiji mjesto.

Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - kože i drveta. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od visokokvalitetnog drveta, prvoklasne 100% sintetičke kože, svi su ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom . Jedinstveni dizajn crne kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 6 komada kancelarijskog materijala: stalak za olovke i olovke, držač za papire za beleške, podmetač za sto sa poklopcem za dokumenta, držač za kalendar i stalak za olovke i vizit karte, set zlatnih olovaka - nalivpero i hemijsku olovku.

Luksuzan set pogodan i za poklon za oca, prijatelja ili šefa (kolegu)

uredski set u boji kože i drveta crna

Drveni stalak + zlatne olovke - SET olovaka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Možete koristiti hemijsku olovku za normalno pisanje, a nalivpero za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli ovaj set izgleda luksuzno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija za sto će vam omogućiti da dođete do olovke koja vam je potrebna kada vam zatreba. Nema više traženja olovke na stolu ili u ladici.

Radni sto - crna koža drvo

Radna prostirka je dizajnirana tako da važne dokumente uvijek imate pri ruci i da nisu na dohvat strancima očiju ljudi oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da bezbedno držite važne dokumente . Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente.

luksuzni kožni jastučić za dokumente

Luksuzni kancelarijski set za olovke, dokumenta i papire od drveta . Ovaj stoni pribor jedan je od naših najboljih pomoćnika pri radu u kancelariji. Treba nam mesto gde možemo da radimo u miru bez haosa na stolu, treba da sve bude u redu. Osim što organizirate olovke i pribor na stolu, uz naš set imate sve organizirano .

drveni luksuzni uredski set

100% ručni rad, drvo i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

ručno rađena koža

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručna obrada drveta

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađen od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: crna koža i crno drvo
plus 6 komada dodatne opreme
plus 100% reciklabilno + ekološki prihvatljivo

specifikacija:

Dimenzije prostirke: 59x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: crna
Boja drveta: crna
Boja metala dodatne opreme: zlatna

Sadržaj paketa:

1x stalak za olovke i olovke
1x držač papira za note
1x stolna prostirka sa poklopcem za dokumente
1x držač kalendara i stalak za olovke i vizit karte
1x set zlatnih olovaka - nalivpero i hemijska olovka

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene