Set za kaligrafiju - Set olovke za umakanje perja + 5 perova - Poklon set

Šifra: 100-022
98,00 KM Cijena bez PDV-a: 81,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Set za kaligrafiju - Set olovke s perom + 5 perja - Poklon set​ je pravi dragulj za umjetnička srca i nostalgičare i originalan poklon za vaše najmilije.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Set za kaligrafiju - Set pero sa mastilom + 5 perja - Poklon set​ je pravi dragulj za umjetnička srca i nostalgičare i originalan poklon za vaše najmilije . Ova posebna olovka nosi ljepotu ere prošlih vremena i omogućava vam da oživite umjetnost kaligrafije sa elegantnim stilom.

kaligrafska olovka sa perom za mastilo

Izuzetan poklon za ljubitelje pisanja i vintage stila

Antikna olovka za kaligrafiju je originalan i moderan ukras koji će privući ne samo pisce, umjetnike i ljubitelje knjiga, već i ljude koji vole retro stvari. Njegov smještaj na radnom stolu je zaista izuzetan, jer vizualno proširuje prostor i stvara ugodnu radnu atmosferu. Sa svojom elegancijom i istorijom, ova olovka može svaku kancelariju ili radionicu učiniti prijatnom. Budite inspirirani njegovim kaligrafskim šarmom i uđite u svijet pisanja s jedinstvenim stilom.

Antikna kaligrafska olovka za pisanje - poklon set

Umjetnički izraz sa 5 različitih perova za kaligrafiju

Kaligrafija je umjetnost koja je nastala iz vještine i strasti za pisanjem. Antikna olovka za kaligrafiju daje kaligrafu neograničenu kreativnost i izražavanje. Sa svojih 5 različitih pera može se postići širok spektar efekata i stilova pisanja. Fina pera omogućavaju precizno i ​​detaljno pisanje, što je idealno za stvaranje tankih i delikatnih linija. Naprotiv, deblja pera nude mogućnost stvaranja širih i izražajnijih slova, dajući vašim kaligrafskim radovima snagu i izražajnost.

Antikno pero pero - set pero umočenog mastilom

Luksuzni poklon set

Ovaj luksuzni poklon set uključuje plavu olovku sa metalnom ručkom na koju je pričvršćen originalni pero i elegantno metalno postolje. Zajedno čine elegantan ukras svakog radnog stola. U kompletu je i staklena boca sa plavim mastilom. Olovka sadrži i visokokvalitetno pero kojim je vrlo ugodno pisati. Ali u pakovanju ćete naći još 5 pera koji imaju različite široke vrhove.

poklon kutija kaligrafska olovka

specifikacija:

  • Metalna verzija olovke
  • Metalna baza
  • Plavo mastilo
  • 15 ml mastila
  • Dužina olovke: 24 cm

Sadržaj paketa:

1x starinska kaligrafska olovka sa perom za umakanje
1x 5 perova za kaligrafiju
1x plavo mastilo
1x Metalna baza

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene