Luksuzni poklon set - nalivpero + 5 perja + stalak + otvarač za pisma + voštane marke

Šifra: 100-024
158,00 KM Cijena bez PDV-a: 131,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Luksuzni poklon set - Nalivpero + 5 perova + stalak + otvarač za pisma + voštani pečati (pečat) pravi je dragulj i ekskluzivan poklon.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzni poklon set - Ink olovka sa perom + 5 perova + postolje + otvarač za pisma + voštane marke je pravi dragulj i ekskluzivan poklon. Ova posebna olovka nosi ljepotu ere prošlih vremena i omogućava vam da oživite umjetnost kaligrafije sa elegantnim stilom.

olovka sa perom za kaligrafiju, set olovke za kaligrafiju

Izuzetan poklon za ljubitelje pisanja i vintage stila

Antikna olovka za kaligrafiju je originalan i moderan ukras koji će privući ne samo pisce, umjetnike i ljubitelje knjiga, već i ljude koji vole retro stvari. Njegov smještaj na radnom stolu je zaista izuzetan, jer vizualno proširuje prostor i stvara ugodnu radnu atmosferu. Sa svojom elegancijom i istorijom, ova olovka može svaku kancelariju ili radnu sobu učiniti prijatnom. Budite inspirirani njegovim kaligrafskim šarmom i uđite u svijet pisanja s jedinstvenim stilom.

Set retro olovki za kaligrafiju sa rezervnim perom

Umjetnički izraz sa 5 različitih perova za kaligrafiju

Kaligrafija je umjetnost koja je nastala iz vještine i strasti za pisanjem. Antikna olovka za kaligrafiju daje kaligrafu neograničenu kreativnost i izražavanje. Sa svojih 5 različitih pera može se postići širok spektar efekata i stilova pisanja. Fina pera omogućavaju precizno i detaljno pisanje, što je idealno za stvaranje tankih i delikatnih linija. Naprotiv, deblja pera nude mogućnost stvaranja širih i izražajnijih slova, dajući vašim kaligrafskim radovima snagu i izražajnost.

Set kaligrafskih olovki - set olovki za kaligrafiju

Luksuzni poklon set

Ovaj luksuzni poklon set uključuje plavu olovku sa metalnom ručkom na koju je pričvršćen originalni pero i elegantno metalno postolje. Zajedno čine stilski ukras svakog radnog stola. U kompletu je i staklena boca sa plavim mastilom. Olovka sadrži i visokokvalitetno pero kojim je vrlo ugodno pisati. Ali u pakovanju ćete naći još 5 pera koji imaju različite široke vrhove. Također uključuje prilagođeni set pečata (pečata) kao i ekskluzivni otvarač za pisma.

luksuzni poklon set kaligrafske olovke + dodaci

specifikacija:

  • Metalna verzija olovke
  • Metalna baza
  • Plavo mastilo


Sadržaj paketa:

2x starinska olovka za kaligrafiju
5x pera za kaligrafiju
1x plavo mastilo
1x Metalna baza
1x otvarač za zlatna slova
1x set voštanih markica (pečat)

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

99%