Luksuzni poklon set STEAMPUNK Feather Dip Pen set + 5 perja + Bilježnica + Pečat

Šifra: 100-004
358,00 KM 298,00 KM Cijena bez PDV-a: 248,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Luksuzni poklon set STEAMPUNK Feather Dip Pen set + 5 perova + Notebook + Pečat pruža savršen način da zabilježite svoje misli i iskustva s nostalgičnim šarmom.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzni poklon set STEAMPUNK Feather Dip Pen set + 5 perova + Notebook + pečat pruža savršen način da zabilježite svoje misli i iskustva sa nostalgičnim šarmom. Bilježnica je izrađena od kvalitetnog materijala i namjena joj je da pohrani vaše najvažnije bilješke i ideje. Pratilac sveske je kaligrafska olovka koja vašim slovima i rečima daje jedinstvenu estetiku i eleganciju.

Steampunk notebook + pero pero - ekskluzivni luksuzni poklon set olovki

Steampunk notebook + pero pero - ekskluzivni luksuzni poklon set olovki

Oživite svoj font suvremenim oblikom umjetničkog pisanja

Kaligrafska Steampunk olovka u ovom antiknom setu je alat za podizanje vašeg pisanja na novi nivo. Njegov moderan dizajn i visokokvalitetna izrada omogućavaju glatko i precizno pisanje. Olovka je opremljena posebnim vrhom koji vam omogućava stvaranje prekrasnih ukrasnih i umjetničkih elemenata. S kaligrafskom olovkom možete eksperimentirati s različitim slovima i stilovima pisanja kako biste stvorili jedinstvene i zanimljive dijelove pisane komunikacije.

Steampunk set notepad - luksuzni notes od eko kože

Raznolikost pisanja sa zamjenskim percima

U antiknom setu naći ćete ne samo svesku i olovku, već sadrži i rezervna pera. Prskalice vam daju priliku da eksperimentirate s različitim debljinama i širinama fonta. Svako pero ima svoje jedinstvene karakteristike i rezultate, što vam omogućava da kreirate raznolike i originalne kaligrafske kompozicije . Zamjenska pera savršena su za entuzijaste kaligrafije koji se vole igrati različitim stilovima i tehnikama pisanja.

retro starinska bilježnica za bilješke

Ljepota kaligrafije - Oživljavanje umjetnosti pisanja u jednom kompletu

Kaligrafija je umjetnost koja koristi pisanje kao umjetnički medij. Upustite se u ovaj uzbudljiv umjetnički proces s ovim starinskim kompletom notesa, kaligrafske olovke i zamjenskih perova . Kaligrafija vam omogućava da kreirate lijepo ukrašene tekstove, elegantne pozivnice, pa čak i unikatne poklone. Ovaj set je lijepo upakovan u poklon i pogodan je za sve koji cijene umjetnost i ljepotu kaligrafije. U kompletu ćete naći i prekrasan pečat i vosak kojim možete zapečatiti slova u retro stilu . Zajedno, ovaj set je odličan poklon za umjetnike, pisce, studente i sve koji vole da se igraju slovima. To je odličan način da obradujete svoje najmilije u posebnim prilikama kao što su rođendani, godišnjice, praznici itd.

steampunk naliv pero dip

specifikacija:

  • Materijal: metal, pero,
  • Kutija za poklon
  • Nalivpero sa mastilom sa perom
  • Luksuzna steampunk notebook


Sadržaj paketa:

1x Steampunk notebook
1x Steampunk olovka
5x pera za olovke
1x držač olovke
1x žig od mesinga
1x pečatni vosak
1x 10 ml boca mastila

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

98%