Caligrafic olovka set - Ekskluzivna olovka sa perom + 3 pera - Poklon set

Šifra: 100-021
98,00 KM Cijena bez PDV-a: 81,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Caligrafic olovka set - Ekskluzivna olovka sa perom + 3 pera - Poklon set. Ovaj luksuzni set je definitivno luksuzan i moderan poklon za vaše najmilije.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Set kaligrafskih olovki - Ekskluzivna olovka sa perom + 3 pera - Poklon set. Ovaj luksuzni set je definitivno luksuzan i moderan poklon za vaše najmilije. Ova posebna olovka nosi ljepotu ere prošlih vremena i omogućava vam da oživite umjetnost kaligrafije sa elegantnim stilom.

ekskluzivni poklon set olovke


Izuzetan poklon za ljubitelje pisanja i vintage stila

Antikna olovka za kaligrafiju je originalan i moderan ukras koji će privući ne samo pisce, umjetnike i ljubitelje knjiga, već i ljude koji vole retro stvari. Njegov smještaj na radnom stolu je zaista izuzetan, jer vizualno proširuje prostor i stvara ugodnu radnu atmosferu. Sa svojom elegancijom i istorijom, ova olovka može svaku kancelariju ili radnu sobu učiniti prijatnom. Budite inspirirani njegovim kaligrafskim šarmom i uđite u svijet pisanja s jedinstvenim stilom.

Kaligrafska olovka Antikna olovka za kaligrafiju sa perom

Umjetnički izraz sa 3 različita pera za kaligrafsku olovku

Kaligrafija je umjetnost koja je nastala iz vještine i strasti za pisanjem. Antikna olovka za kaligrafiju daje kaligrafu neograničenu kreativnost i izražavanje. Sa 3 različita pera može se postići širok spektar efekata i stilova pisanja. Fina pera omogućavaju precizno i detaljno pisanje, što je idealno za stvaranje tankih i delikatnih linija. Naprotiv, deblja pera nude mogućnost stvaranja širih i izražajnijih slova, dajući vašim kaligrafskim radovima snagu i izražajnost.

Antikna perna olovka, luksuzni set pero pero

Luksuzni poklon set

Ovaj luksuzni poklon set uključuje nalivpero sa plavim mastilom i mesinganu dršku na koju je pričvršćen originalni pero. Zajedno čine stilski ukras svakog radnog stola. U kompletu je i staklena boca sa plavim mastilom. Olovka sadrži i visokokvalitetno pero kojim je vrlo ugodno pisati. Ali u pakovanju ćete naći još 3 pera koja imaju različite široke vrhove.

set za kaligrafiju pero pero sajam

specifikacija:

  • Materijal olovke: mesing
  • 15 ml plave tinte
  • Dužina olovke: 25 - 26 cm


Sadržaj paketa:

1x starinska kaligrafska olovka sa perom za umakanje
3x pera za kaligrafiju
1x plavo mastilo

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

98%