Prevodilac glasa preko Bluetooth slušalica WT2 Plus - prevođenje u realnom vremenu

Šifra: 70-001
598,00 KM 538,00 KM Cijena bez PDV-a: 448,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Prevodilac glasa preko Bluetooth slušalica ✅ WT2 Plus je apsolutno jedinstven prevodilac za dvosmjerno prevođenje glasa u realnom vremenu u svijetu.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Prevodilac glasa preko Bluetooth slušalica WT2 Plus je apsolutno jedinstven prevodilac za dvosmjerno prevođenje glasa u realnom vremenu u svijetu. Bežične slušalice sa inteligentnim prevodiocem koji donose revoluciju u komunikaciji, bez obzira na jezičke barijere. Ovo je prvi na svijetu govorni prevodilac s umjetnom inteligencijom za trenutno prevođenje u realnom vremenu direktno preko slušalica , bez potrebe za direktnim prevođenjem putem pametnog telefona. Ovaj najbolji onlajn prevodilac govora donosi vezu vrhunskog glasovnog algoritma i tehnologije mašinskog prevođenja. WT2 Plus je redefinirao prevodioce na značajan i inovativan način, donoseći nove mogućnosti svojim korisnicima i kompanijama na tržištu. Instant prevoditeljski uređaj koji mijenja vaš izgled na komunikaciju i putovanja po svijetu, ako trebate bilo što prevesti. Nema više skupog jezičnog tumača ili google prevoditelja.

WT2 prevodilac je apsolutni novitet i jedan od najboljih proizvoda godine

online prijevod putem wt2 plus app slušalica

Prevodilac podržava prevođenje do 36 jezika (uključujući 84 različita akcenta)

Ovdje možete pronaći listu svih trenutno podržanih jezika prijevoda:

arapski, engleski, bugarski, kineski, češki, danski, finski, francuski, grčki, hebrejski, hindi, holandski, hrvatski, mađarski, indonezijski, japanski, kantonski, katalonski, korejski, malajski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunski, ruski, španski, slovački, slovenački, švedski, italijanski, tamilski, teluški (Indija), tajlandski, turski, vijetnamski

Možete odabrati do 13 različitih akcenata na engleskom (SAD, Australija, Kanada, UK itd.). Također na španskom jeziku imate do 20 različitih akcenta (Španija, SAD, Dominikanska Republika, Meksiko, Venecuela, itd.) Možete odabrati do 15 različitih akcenta na arapskom (Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Izrael, Maroko, itd.) .

w2t prevoditelj jezika

Promo VIDEO za WT2 Translator

aplikacija mobilni prevodilac preko wt2 plus slušalica

Dostupna su 3 načina prevođenja

Auto Mode

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prijevoda pomoću 2 bluetooth slušalice ( idealno u mirnijem okruženju bez buke u okruženju ). Sve što kažete automatski se prevodi direktno na podešeni jezik, a zvučni prevod dobijate preko umetnute slušalice. Tako da možete udobno komunicirati bez potrebe za direktnim prijevodom putem pametnog telefona . Sva vaša komunikacija se, naravno, prikazuje i arhivira u aplikaciji putem mobilnog telefona, gdje također možete provjeriti ispravno prepoznavanje vašeg glasa. Pogodno za duže razgovore, poslovne sastanke.

Ručni način rada

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prevođenja pomoću 2 bluetooth slušalice ( idealno za komunikaciju sa osobom u bučnom okruženju ). Za prevod, samo dodirnite direktno bluetooth slušalicu (koja aktivira prevod) i onda se sve što kažete automatski prevodi direktno na podešeni jezik i dobijate zvučni prevod preko umetnute slušalice. Tako da možete udobno komunicirati bez potrebe za direktnim prijevodom putem pametnog telefona . Sva vaša komunikacija se, naravno, prikazuje i arhivira u aplikaciji putem mobilnog telefona, gdje također možete provjeriti ispravno prepoznavanje vašeg glasa.

Speaking Mode

Ovaj način rada radi na principu trenutnog prevođenja pomoću 1 bluetooth slušalice i telefona ( idealno za kratak razgovor licem u lice sa drugom osobom ). Druga osoba s kojom komunicirate će razgovarati direktno na vaš pametni telefon i on će se automatski prevesti direktno na vaš odabrani jezik, a vi ćete dobiti audio prijevod preko umetnute slušalice. Dakle, možete komunicirati bez potrebe da koristite slušalicu od strane osobe koju ne poznajete (što vjerovatno nije prikladno i ljubazno), dovoljno je da imate samo jednu slušalicu umetnutu. Sva vaša komunikacija se, naravno, prikazuje i arhivira u aplikaciji putem mobilnog telefona, gdje također možete provjeriti ispravno prepoznavanje vašeg glasa.

Korišćenje prevodioca WT2 Plus je prilično jednostavno, samo preuzmite besplatno dostupnu aplikaciju "WT2 Plus" (iOS, Android) na svoj mobilni telefon, da biste se uparili sa slušalicom preko Bluetooth veze (min. Bluetooth verzija 4.2 i novija), a zatim dvije osobe će staviti jednu slušalicu u uho i odmah će moći komunicirati. Princip komunikacije je da vi govorite na svom jeziku, a druga osoba će u slušalici čuti prevod na svoj jezik. Stoga, prava komunikacija licem u lice više neće biti problem. Revolucionarni prevodilac će pronaći svoju upotrebu na putovanjima, u poslu, prilikom posjeta međunarodnim trgovinama ili hotelima, te u mnogim drugim prilikama gdje je komunikacija na stranom jeziku prepreka

WT2 Plus je osvojio prestižnu nagradu za dizajn 2018. za svoj odličan dizajn
 
WT2 nagrade

Predstavite se svijetu!

Kada putujete u inostranstvo, nema ništa gore od toga da zaglavite na nepoznatoj lokaciji bez mogućnosti efikasne komunikacije. Sa WT2 Plus nikada nećete biti u takvoj situaciji jer osigurava prirodnu komunikaciju u realnom vremenu bez upotrebe ruku. Uronite u lokalnu kulturu dok putujete, otvoreno se izrazite i stvorite smislenije veze s ljudima koje srećete.

glasovni prevodilac wt2 plus

Trenutna aktivacija - prevodilac spreman za upotrebu u bilo koje vrijeme

WT2 Plus je jedinstven po svojoj tehnologiji obrade signala, koja se razlikuje od ostalih konkurenata na tržištu. Za komunikaciju nije potrebno aktivirati telefon ili druga osoba ne mora preuzeti pametnu aplikaciju. Sve što vam je potrebno za komunikaciju je da oboje stavite bežičnu slušalicu u uho, a WT2 će se pobrinuti za udoban prevod.

prevodilac teksta i rečenica WT2 plus slušalice

Inteligentni ON-THE-GO algoritam

Glavni algoritam omogućava komunikaciju čak i u najbučnijem vanjskom okruženju. Sa automatskom detekcijom glasa i prijemom signala, WT2 pruža apsolutnu hands-free komunikaciju na raznim jezicima .
Komunikacija u inostranstvu će vam biti laka, bez obzira na jezičke barijere.

online glasovni prevod wt2 plus

Dvostruko smanjenje šuma - svaka riječ se računa!

Zasnovan na algoritmima i redukciji šuma omogućava WT2 Plus da ima do 95% tačnosti u prijevodu , čineći vaš razgovor sa strancem potpuno prirodnim.

glasovni prijevod wt2 plus slušalica

Podrška za više jezika uz globalizaciju

WT2 Plus trenutno podržava 36 jezika i 84 dijalekta , koji će biti dodani i ažurirani u budućnosti.

WT2 Plus jezička podrška

Dugo trajanje baterije - duže nego što vam je potrebno!

WT2 obezbeđuje do 5 sati trajanja baterije po jednom punjenju, preko 12 sati trajanja baterije sa punjivom futrolom - Dock stanicom i do 30 dana u režimu mirovanja.

WT2 plus translation punjiva torbica

Budite zapanjeni sa WT2 Plus!

Režimi interakcije ugrađeni u WT2 Plus ispunjavaju sve zahtjeve za ostvarenje snova. Pruža jedinstveno i besprijekorno iskustvo komunikacije.

elektronske wt2 plus slušalice


Jednokratna investicija!

Koristeći OTA tehnologiju (bez veze), WTA2 Plus podržava on-line nadogradnje, čije ažuriranje traje samo do 3 minuta i za softver i za hardver.
Razvoj se neće završiti, a prevodilac će nastaviti da pruža najbolju tehnologiju za korisnike, pa čak i usavršava prevod.


najbolji online prevodilac wt2

Dizajniran za dijeljenje!

Dizajn WT2 Plus zasnovan je na ideji "dijeljenja". Bilo da putujete na odmoru ili poslovnom putu, kada dođe prilika da započnete komunikaciju sa strancem, ponudite mu jednu od slušalica i započnite komunikaciju prirodno na jedan od najlakših načina.

prevodilac u uho wt2 plus

wt2 prevodilac kako se koristi

Karakteristike:

plus Odličan dizajn
plus Trajanje baterije do 12 sati
plus Automatsko povezivanje
plus Više od 36 jezika i akcenti na svakom jeziku
plus Kompatibilan za iOS i Android
plus 95% tačnosti prijevoda

specifikacije:

Proizvod: WT2 Plus prevodilac
Boja: bijela
Jezička podrška: 36
Podrška: Bluetooth 4.2 i noviji (veza za mobilne aplikacije)
Punjenje baterije: Lithium Polymer/90 minuta
Trajanje baterije do 15 sati/za 3 punjenja sa priključne stanice
Sistemska podrška: iOS 11.0 / Android 7.0 i noviji
Napon: DC 5 +/0,25 V
Napajanje: 110 mA (slušalice) 320 mA (priključna stanica)
Dimenzije proizvoda: Dužina: 20 mm/Širina: 10 mm/Visina: 35 mm
Dimenzije pakovanja: Dužina: 75 mm/Širina: 75 mm/Visina: 36 mm
Neto težina proizvoda: 93,5g
Bruto težina proizvoda: 404g
Radna temperatura: 0 - 35°C

Paket uključuje:

1x Master bluetooth slušalica
1x bluetooth slušalica za goste
1x punjiva priključna stanica
1x USB kabl za napajanje
1x torba za odlaganje
2x kuka za uši
6x štitnici za uši
1x Uputstvo za upotrebu

sadržaj slušalice za prevođenje wt2

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (11)

98%
11×
100%
medo

medo

Da li bi mi pomoglo da slušam kurs na YouTubeu?
.

.

Prevedeno sa: ar