Prevodilac glasa preko bluetooth slušalica - Timekettle WT2 Edge

Šifra: 70-022
638,00 KM 558,00 KM Cijena bez PDV-a: 465,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Timekettle WT2 Edge bluetooth glasovni prevodilac je apsolutno jedinstven prevodilac za dvosmerno prevođenje glasa u realnom vremenu u svetu, koji možete kupiti u našoj e-trgovini.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Timekettle WT2 Edge bluetooth glasovni prevodilac je apsolutno jedinstven prevoditelj za dvosmjerno glasovno prevođenje u realnom vremenu u svijetu, koji možete kupiti za prodaju u našoj e-trgovini. Bežične slušalice s inteligentnim prevoditeljem koje revolucioniraju komunikaciju bez obzira na jezične barijere . To je prvi na svijetu govorni prevodilac s umjetnom inteligencijom za udobno prevođenje u realnom vremenu direktno preko slušalica, tj . bez potrebe za prevođenjem direktno putem vašeg pametnog telefona.

bluetooth prevoditelj jezika

Ovaj najbolji onlajn prevodilac govora kombinuje najsavremeniji glasovni algoritam i tehnologiju mašinskog prevođenja. je redefinirao prevodioce na značajan i inovativan način, donoseći nove mogućnosti svojim korisnicima i kompanijama na tržištu. Elektronski prevodilac rečenica i tekstova koji će promijeniti vaš pogled na komunikaciju i putovanja u svijet, bez obzira što trebate prevesti. Neće biti potreban skuplji jezički tumač ili google prevodilac.

Prevodilac podržava prevođenje do 40 jezika (uključujući razna 93 akcenta)

Lista podržanih jezika za prevođenje:

arapski, engleski, bugarski, kineski, češki, danski, finski, francuski, grčki, hebrejski, hindi, holandski, hrvatski, mađarski, indonežanski, japanski, kantonski (Honk Kong), katalonski, korejski, malajski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunski, ruski, španski, slovački, slovenački, švedski, italijanski, tamilski, teluški (Indija), tajlandski, turski, vijetnamski itd.

U engleskom jeziku možete odabrati do 13 različitih akcenata kao što su (SAD, Australija, Kanada, UK ostalo..) Također na španskom možete odabrati do 20 različitih akcenata (Španija, SAD, Dominikanska Republika, Meksiko, Venecuela i drugi.. ) također na arapskom imate izbor do 15 različitih akcenata kao što su (Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Izrael, Maroko i drugi..) Tako i englesko-španski ili njemačko-španski prevodilac rečenica i tekstova (glas) .

jezični prevodilac

WT2 Edge koristi 15 servera širom svijeta za ultra-brzo prevođenje

timekettle wt2 edge

U poređenju sa prethodnim modelom WT2 Plus, novi WT2 Edge je 33% manji i 46% lakši

timekettle jezični prevodilac

Način korištenja WT2 Edge prevoditelja je prilično jednostavan, samo preuzmite besplatno dostupnu aplikaciju "timekettle" (iOS, Android) na svoj mobilni telefon, uparite slušalice preko Bluetooth veze (min. Bluetooth verzija 4.2 i novije), zatim oboje osobe stavljaju slušalicu na uho i mogu odmah komunicirati. Princip komunikacije je da vi govorite na svom jeziku, a druga osoba čuje prevod u slušalici na podešenom jeziku. Stoga, prava komunikacija licem u lice više neće biti problem. Revolucionarni prevodilac će pronaći svoju upotrebu na putovanju, na poslovnim putovanjima, u posjeti međunarodnim trgovinama ili hotelima , te u mnogim drugim prilikama kada komunikacija predstavlja prepreku.

prevodilac slušnog pomoćnika

Predstavite se svijetu!

Kada putujete u inostranstvo, nema ništa gore od toga da zaglavite na nepoznatoj lokaciji bez mogućnosti efikasne komunikacije. Sa WT2 Edge, nikada nećete biti u takvoj situaciji jer osigurava prirodnu komunikaciju u realnom vremenu bez upotrebe ruku. Uronite u lokalnu kulturu dok putujete, otvoreno se izrazite i stvorite smislenije veze s ljudima koje srećete.

glasovni prevodilac wt2 edge

Trenutna aktivacija - prevodilac spreman za upotrebu u bilo koje vrijeme

WT2 Edge je jedinstven po svojoj tehnologiji obrade signala, koja se razlikuje od ostalih konkurenata na tržištu. Za komunikaciju nije potrebno aktivirati telefon ili druga osoba ne mora preuzeti pametnu aplikaciju. Sve što vam je potrebno za komunikaciju je da oboje stavite bežičnu slušalicu u uho, a WT2 će se pobrinuti za udoban prevod.

timekettle wt2 edge

ON-THE-GO inteligentni algoritam

Glavni algoritam omogućava komunikaciju čak i u najbučnijem vanjskom okruženju. Sa automatskom detekcijom glasa i prijemom signala, WT2 pruža apsolutnu hands-free komunikaciju na raznim jezicima . Komunikacija u inostranstvu će vam biti laka, bez obzira na jezičke barijere.

wt2 timekettle slušni pomoćnik

Dvostruka redukcija šuma - svaka pojedinačna riječ se računa!

Zasnovan na algoritmima i redukciji šuma omogućava WT2 Edge da ima do 95% tačnosti u prijevodu , čineći vaš razgovor sa strancem potpuno prirodnim.

jezični prevodilac

Višejezična podrška uz globalizaciju

WT2 Edge trenutno podržava 40 jezika i 93 dijalekta , koji će biti dodani i ažurirani u budućnosti.

Podrška za WT2 edge jezik

Dugo trajanje baterije - duže nego što vam je potrebno!

WT2 Edge obezbeđuje do 5 sati trajanja baterije po jednom punjenju, preko 12 sati trajanja baterije sa punjivom futrolom - Dock stanicom i do približno 30 dana u režimu mirovanja.

prevodilac u slušalicama

Uporedna tabela prevodilaca:

Uporedna tabela prevodilaca:

Karakteristike:

plus Odličan dizajn
plus Trajanje baterije do 12 sati
plus Automatsko povezivanje
plus Prevod na 40 jezika i 93 akcenta za svaki jezik
plus Kompatibilan za iOS i Android
plus 95% tačnosti prijevoda

specifikacije:

Proizvod: WT2 Edge prevodilac
Proizvođač: Timekettle
Boja: bijela
Jezička podrška: 40
Broj akcenata: 93
Podrška: Bluetooth 4.2 i noviji (mobilna veza putem aplikacije)
Punjenje baterije: Lithium Polymer/90 minuta
Trajanje baterije do 12 sati/za 4 punjenja sa priključne stanice
Kontinuirano prevođenje: 3 sata
Sistemska podrška: iOS 11.0 / Android 7.0 i noviji

Paket sadrži:

2x Bluetooth slušalice
1x priključna stanica za punjenje
1x USB kabl za napajanje
2x kuka za uši
2x rezervni čepići za uši (štitnici za uši)
1x Uputstvo za upotrebu

wt2 edge

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (6)

99%
100%
IOANNIS KOLIATSAS

Timkettle WT 2 Edge

Vrlo dobar izbor. Savršen prevod i veoma tačan. Imaju veoma dobar zvuk. Takođe mi se jako sviđa što šta god da prevede na telefonu, to takođe piše i na telefonu i to čuva.
Nema grčki u offline prijevodu (offline).
Prevedeno sa: el
95%
Nell

Slušalice m3

Prijatno sam iznenađen funkcijom ovih slušalica i odličnim zvukom za slušanje muzike.
Sviđa mi se što prevode telefonom i spremaju bilješke o onome što učite na seminaru, na to se kasnije možete vratiti.
Nakon uključivanja slušalica svirale su odlično po nekoliko desetina minuta, ali čak i kada su bile napunjene skoro do kraja, ne znam zašto su nekoliko puta zaredom isključile bloothe i htjele ih vratiti kutiju i ponovo ih izvadim, nisam mogao naći razlog.
Šteta što češki nije dostupan u offline modu

Preporučujem onima koji razmišljaju o slušalicama za muziku, a pritom su loši kao i ja kada su jezici u pitanju, imat ćete pratioca za sve što vam treba 🙏

Prevedeno sa: cs