Ideje za božićne poklone - Najbolji božićni pokloni: TOP #20 savjeta

Ideje za božićne poklone - Najbolji božićni pokloni: TOP #20 savjeta za sve. Savjetovaćemo vas o božićnim poklonima za žene, muškarce, mamu, tatu, porodicu ili djecu - Božićna inspiracija za vas.

Savjeti za božićne poklone

Božić je pred vratima...
Da još ima vremena? Ako mislite da još ima dovoljno vremena za božićne poklone , onda ok. Ali onda se može desiti da to ni ne shvatite i da se, kao i većina ljudi, nađete bez poklona ispod jelke 2 dana prije Božića :)

I nemojte ni pomišljati na to da ćete morati juriti u ludi kaos trgovina koje su prepune kasnitelja koji su kupovinu božićnih poklona ostavili za posljednji trenutak, a da ne spominjemo stres i žurbu u kupovini kad može desi nam se da zaista bilo šta kupimo bez razmišljanja, samo da imamo barem neke poklone.

Dakle, ako ne želite da budete jedan od onih koji kasne, a želite da poklonite svojim najmilijima zaista lep poklon (jer je teško pronaći pravi poklon za muškarca ili ženu , jednostavno kupite poklone ispod drvce online, brzo, pouzdano i prije svega na vrijeme A gdje pronaći prekrasne božićne poklone za žene, božićne poklone za muškarce, božićne poklone za djecu ili poklone za mame?

Božićna djeca daruju poklone

Odgovor na ovo pitanje je ovdje. Naša e-trgovina Cool-mania.eu je tu za vas, birajte poklone za Božić iz naših proizvoda, potražite inspiraciju za božićne poklone bez nepotrebnog stresa vani u trgovinama, u udobnosti svog doma uz topli kamin ili negdje u kafiću ili pub sa ukusnom kafom.

Pa kako? Da li ste već udobno sjedili sa laptopom, tabletom ili mobilnim telefonom u ruci? Da? I da li se pitate imamo li savjete za božićni poklon? Naravno... slobodno se inspirirajte i pogledajte naše ideje za božićne poklone .
A možda će vam naši pokloni pomoći da pronađete prave božićne poklone za roditelje, ili poklon za muškarca, djecu ili ženu, jednostavno poklone za cijelu porodicu...

A osim naših savjeta, naravno preporučamo i naše ostale proizvode, na primjer iz sekcije automobila - odaberite božićni poklon za ljubitelje brze vožnje koji mogu snimiti najnovijim FULL HD auto kamerama, kamerama za vožnju unazad ili monitorima sa GPS, ili auto pribor, LED ekvilajzeri ili LED paneli za automobile. Ili postoji naša vrlo zanimljiva i popularna rubrika sa SPY tehnologijom - takva špijunska kamera potpuno neprimjetna u olovci, upaljačima ili naočalama bit će divan poklon za avanturističke i tajanstvene ljude. Sigurnosne IP kamere sigurno bdiju nad vašom kućom, stanom ili poslovnim prostorom, a za ljubitelje prekrasnog prirodnog krajolika ili života u divljini tu je zaista lijep poklon foto zamki .

Za ljubitelje sporta pripremili smo poklone kao što su sportske kamere , bilo kao FULL HD čeono svjetlo , uz koje mogu uživati ​​u adrenalinskoj vožnji uz hands-free fotoaparat, ili vodootporne kamere ili mikro kamere . U isto vrijeme, sportisti će uvijek dobrodošli sportske magnetne rukave za zagrijavanje ili grijane rukavice kako bi ojačali svoje zdravlje.

Ostale sekcije koje se samo spominju na webu, ostavljamo vam da birate između brojnih najnovijih gadgeta i "IN" stvari kao što su spinner u boji s bluetooth zvučnikom , slušalice, power bankovi, USB ključevi ili eksterne baterije, 3D T- košulje, LED dodaci kao što su muzičke majice, pertle, neonske maske ili gel nokti. Preporučujemo i naše posebne rubrike u kojima možete pronaći proizvode za zdravlje i ljepotu - multifunkcionalni ultrazvučni čistač ili masažer za lice , modni Gladiator ulične elegancije, elegantnu Boxeur des rues odjeću ili grijane predmete za tijelo kao što je Hipsy pojas oko struka. I na kraju, ali ne i najmanje važno, želimo da vam predstavimo ekskluzivne poklone za vinare i mini frižidere za svako putovanje ili zabavu.

I mi vam želimo prekrasan Božić kada dođe vrijeme i biće nam veliko zadovoljstvo ako nas se sjetite kada odmotavate poklone iz naše e-trgovine Cool-mania.eu :)

#TOP 1 poklon Grijane čarape za zimu - za oca, mamu, baku, djeda za sve

Poklon božićnih čarapa za mamu, baku, tatu Savjeti za poklon božićnih čarapa za oca, muškarca, ženu, muža
Ovaj poklon svakako morate imati! Možda najtipičniji božićni poklon za sve - djecu, mamu, tatu, djedove i bake su čarape . A ove su još bolje jer su zagrijane! Neka vam stopala budu topla bez obzira na temperaturu. Savjeti za božićne poklone za vas koji će vam dati pravu inspiraciju. Tople termoelektrične čarape - zaista je originalan savjet za poklon za svakoga. Svaka čarapa ima svoju bateriju. Čarape se zagrijavaju do +50°C. Čarape su univerzalne i mogu se prati. Napravljene su od 83% pamuka, 10% poliestera i 7% lycra spandexa. To je prikladan poklon koji će se svidjeti svima. Uživajte u ugodnoj toplini svojih stopala čak i po hladnoj zimi!

#TOP 2 poklon LANGIE - Džepni glasovni prevodilac 53 jezika -   Božićni pokloni za cijelu porodicu

Božićni poklon

Volite li putovati i upoznavati nova mjesta ili zbog posla putujete u inostranstvo? Trebate li prevesti neki jezik? Sigurno se sjećate neugodnih situacija koje su nastale zbog jezičke barijere. To je zauvek gotovo! Ovaj LANGIE elektronski glasovni prevodilac može prevesti nevjerovatne stvari 53 jezika. Samo ga ponesi sa sobom u džep i onda reci šta treba da prevedeš i to je to. Zaista je vrlo jednostavan i njime može upravljati apsolutno svatko, bez obzira na godine ili tehničke vještine. Idealan božićni poklon za cijelu porodicu!

#TOP 3 poklon Drvene mape na zidu - Božićni poklon za muškarca ili ženu, svakoga ko voli originalnost

poklon za muškarca pokloni za muškarce

Jedan od zaista originalnih i ne samo božićnih poklona je drvena zidna mapa koja će vas oduševiti svojom jedinstvenom i kvalitetnom izradom. Svaki komad je ručno rađen, pri čemu se zaista vodilo računa o svakom detalju. Možete birati između različitih veličina od 100cm x 60cm do 300cm x 175cm i različitih boja drveta. Cijela mapa putovanja na zidu se sastoji od nekoliko drvenih dijelova, koji se mogu spojiti tačno na milimetar, a u paketu ćete pronaći sve što vam je potrebno za ugradnju. To je kao jednostavna slagalica. Ovaj dizajnerski komad interijera odličan je poklon za osobu koja voli putovanja i istraživanje prekrasnih mjesta na našoj Zemlji. Oduševit će i školarce ili ljude koji vole originalne i luksuzne dodatke za dom, kompaniju ili posao.

#TOP 4 poklona Luksuzni uredski setovi   - Božićni pokloni za muškarce i žene, luksuzni kožni ili drveni dodaci za ured

Božićni pokloni za muškarce i žene luksuzni

Svi božićni pokloni iz ove kategorije izrađeni su od visokokvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn smeđe kože sa smeđim drvetom izgleda izuzetno otmjeno. Luksuzan poklon za Božić, dodatak uredu ili radnoj sobi. Ovi setovi i dodaci izgledaju luksuzno i ​​sa stilom zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji i stoga su prikladan poklon ispod drveta. Svakodnevno dobijamo i stvaramo mnogo radova kao rezultat našeg rada. Ali gdje ih staviti? Treba nam mjesto da ih stavimo kako bismo ih kasnije mogli sortirati. Naša fioka za dokumente sigurno će vam pomoći! A kancelarijski set ili pribor za kancelariju ne samo da pomažu da radni sto bude organizovan, već i izgleda efektno i elegantno!

#TOP 5 poklona Set za viski - luksuzni bokal za viski - savjeti za božićne poklone muškarci žene - elegantan i luksuzan set viskija

Ideje za božićne poklone za muškarce i žene

Luksuzni pokloni kao što su stakleni set viskija ili čaše - savjet za božićni poklon bilo da ste muškarac ili žena. Dodaci koji služenje viskija ili burbona čine iskustvom! Elegantni i elegantni setovi i elementi za vino ili viski u prekrasnom dizajnu - jedinstveni dodatak svakom domu, uredu, kućnom baru ili vikendici kao moderan i ekskluzivan božićni poklon za zahtjevne. Savršen božićni poklon za vinare - aeratori i dekanteri, ili luksuzni električni otvarači za vino bit će sastavni dio isticanja pravog okusa i arome vina , njegovog serviranja i točenja u čašu. Poklonite božićni poklon za muškarca ili ženu ili kao napojnicu za božićni poklon za oca, šefa, kolegu ili prijatelja u vidu prekrasnog seta za piće ili čaša ili dodataka za posluživanje alkohola ili vina.

#TOP 6 poklon Digitalni okvir za fotografije sa WiFi-om - poklon za cijelu porodicu dijeljenja fotografija direktno sa vašeg mobilnog telefona na okvir za fotografije na dodir

poklon za porodicu, božićni pokloni za sve

Ovo je odličan božićni poklon za cijelu porodicu ! Digitalni ram za fotografije s WiFi-om, gdje dijelite svoje fotografije na mreži direktno sa telefona. Zamislite divnu priliku da podijelite prekrasne slike sa svojim prijateljima iz bilo kojeg dijela svijeta. Ovaj praktičan poklon ispod jelke poklonite baki i djedu , koji će na policu staviti okvir za fotografije sa ekranom osjetljivim na dodir i poslati im fotografije sa svakog odmora, putovanja ili snimak prinove u porodici. Ovaj okvir za fotografije je odlična ideja za poklone ispod jelke za mamu, tatu i zapravo za cijelu porodicu. Okvir za fotografije sa veličinom ekrana od 7" i 10" ima integrisanu memoriju od 8 GB u koju možete postaviti stotine fotografija i odabrati među njima one idealne za različite prilike ili postaviti foto prezentaciju.

#TOP 7 poklon Zlatna ruža 24K - Božićni poklon za ženu (žene) i za rođendan koji nikada neće razočarati

Božićni poklon za ženu i žene Božićni rođendan

Najljepši božićni poklon za ženu, majku, djevojku. Ruža od 24 karata zlata savršen je poklon ispod drveta ili samo iz ljubavi. Od pamtivijeka, cvijet je najljepši poklon za ženu. Cvijet izražava simbol ljubavi, poštovanja, ljepote i velike vrijednosti. Ova zlatna ruža, umočena u zlato od 24 karata , istaći će vašu ljubav i oduševiti voljenu polovicu ili ženu vašeg života, prekrasan božićni poklon koji će uvijek oduševiti. Iako će žive ruže uvenuti i osušiti se, ova prava ruža umočena u 24-karatno zlato trajat će zauvijek. Prekrasan romantični poklon koji će svakog oduševiti, jedinstvena i vječna ruža koja nikada ne vene i ne treba joj voda.

#TOP 8 poklon - TIKI ŠOLE set od 4 kom - poklon tip za muškarce ili žene - egzotične koktel keramičke čaše

ideja za božićni poklon za žene i muškarce

Egzotični božićni poklon - šarene TIKI MUGS čaše za koktel, savršene čaše za sva pića, šejkove ili koktele od havajskog punča do pića od limete. Pogodan kao božićni poklon za prijatelje, porodicu ili kancelariju, moderan dodatak enterijeru i eksterijeru (dvorište, zimska bašta ili terasa). Ovaj poklon nije samo za Božić, već se može koristiti tokom cijele godine. Stvorite tropsku atmosferu u svom domu, oživite svoje zabave i zabave uz ovaj set od četiri TIKI keramičke šolje. Čaše za miješana pića također se lijepo ističu na polici, kao moderan dodatak vašem interijeru ili kao poklon za šefa, muža ili ženu.


#TOP 9 HIPPSY grijač za struka - Božićni pokloni za žene
Božićni poklon za ženu ispod jelkeženski poklon za Božić ispod jelkeBožićni poklon za žene za Božić ispod jelke

Da li stalno čujete svog partnera kako se žali da joj je donji dio leđa hladan? A se i dalje ne sluša kako govoriš da bi barem trebala staviti duks oko struka, zar ne? Riješite to s ovim poklonom za Božić! Svaka žena će zasigurno pozdraviti ovaj moderan dodatak, a ujedno i koristan božićni poklon za žene - Hippsy pojas za grijanje. Tako da ovim poklonom nećete ništa pokvariti, naprotiv, vaša voljena osoba će biti zadovoljna što brinete o njenom zdravlju, a cijenit će i činjenicu da je ovaj poklon čak i u elegantnoj boji. Hipsy - Grejač za struk je novi grejač za donji deo leđa koji će zaštititi trup i donji deo leđa tokom hladnijih dana.

#TOP 10 poklon LED svjetlosne cipele - Božićni pokloni za djecu

Božićni pokloni za decu i decu
Ura... konačno besplatno, jer je Božić! Zato poklonite ovaj cool božićni poklon za djecu, žene i muškarce - ove elegantne LED svjetleće cipele sa LED đonom u više boja, s kojima će svi zablistati na zabavi, diskoteci ili festivalu. Ovaj modni dodatak čini LED cipele odličnim poklonom jer Božić dolazi, a božićna sezona je puna zabave i plesa. A posebno će mlada generacija cijeniti da se različite boje mogu kontrolisati putem bluetooth-a putem mobilnog telefona , a čak i LED diode u boji reagiraju na ritam muzike. LED svjetleće patike - cool poklon ne samo za mlade.

#TOP 11 poklona Grijane stvari za tijelo - za oca, mamu, baku, djeda za sve

Božićni pokloni za muškarce Božićni poklon za muškarca, muža, prijatelja - rukavice
Zima, zima, zima... brrrr ali napolju je hladno. Ali ne mora, dovoljno je da svojim najmilijima ili prijateljima poklonite zagrejane stvari za telo . Recimo, ovako zagrejani ulošci za cipele, to je lepota... Takav je osećaj kada neko prođe ulicom, napolju je hladno, a noge su u isto vreme tople. Neprocjenjivo... Ili grijane rukavice, čarape, rukavi ili grijač za donji dio leđa - odličan je božićni poklon za roditelje , ali i za muškarce, žene i djecu. Samo kupite, stavite poklon pod jelku, raspakujte ga i obucite... i samo uživajte u toplini čak i ako je vani hladno.

#TOP 12 poklon Antigravitacijski levitirajući globus ili noćna lampa - idealan dodatak vašem interijeru

originalni poklon za Božić ideja za božićni poklon pokloni pokloni
Ako tražite zaista impresivan božićni poklon za muškarca ili ženu ili kao poklon roditeljima , poklonite ovaj fantastični antigravitacijski levitirajući globus ili plutajuću noćnu lampu ispod drveta. Zaista su vrlo unikatni i originalni pokloni ispod jelke ili za bilo koji drugi praznik! Ako ste navikli na klasični globus na stalku ili običnu noćnu lampu, koju gotovo svi imaju kod kuće, nije bitno. Ali ovaj dar lebdi u zraku i čak se okreće! Savršen je dodatak uredu, kući, stanu ili vikendici, na primjer, odlično će izgledati u prostoriji s kaminom i bibliotekom!  

#TOP 13 poklon USB ključeva - nakit - poklon za ženu, majku, baku, sestru, djevojku)

Božićni pokloni za žene

Božić, Badnje veče, prekrasna atmosfera, pahulje napolju ispred prozora i voljena osoba koja od vas odmotava poklon. Čekaj, izvini... ona će biti zadovoljna, zar ne? Ali naravno, mi to garantujemo! Božićni poklon za žene u vidu nakita, na kraju krajeva, nijedna žena ne može odoljeti ovako divnom božićnom poklonu ! Oduševite žensko oko prekrasnim ekskluzivnim komadom nakita u obliku srca , pa čak i ugrađenim USB ključem velikog kapaciteta. Ekskluzivni i elegantni USB ključevi ili fleš diskovi u obliku dragulja, dragulja, likova, automobila ili karmina - luksuzni božićni poklon za svaku ženu.


#TOP 14 poklona Auto kamere - Božićni pokloni za muškarce i cijelu porodicu

poklon muškarcu za Božić
Ako tražite pravi poklon za muškarca , visokokvalitetna auto kamera sa GPS-om, 4K rezolucijom, dvostrukim sočivom je vjerovatno san svakog muškarca sa vlastitim automobilom. Snima kretanje automobila i drži ga pod nadzorom 24 sata dnevno . Zagarantovana sigurnost, koja pomaže u dokazivanju potraživanja od osiguranja , a služi i kao crna kutija za snimanje GPS koordinata. Imamo nekoliko odličnih modela na izbor, ali ako ste se izgubili u tehničkim terminima u prethodnim rečenicama, pozovite nas i rado ćemo vam pomoći oko odabira :) Fotoaparat je pogodan za poklon ocu za Božić , ili lični poklon za muškarca - auto entuzijastu. Ali to je zapravo i poklon za cijelu porodicu , jer nikad se ne zna šta se može dogoditi i uvijek je dobro imati dokaz ko je pogriješio ili šta se zapravo dogodilo na cestama.


#TOP 15 poklon Kopče za pojas - Božićni pokloni za djecu

Božićni pokloni za decu i decu
Da li vaši prijatelji, porodica i partner nose kaiševe? Naravno da. Dakle, u tom slučaju osvježite kaiš ovako elegantnom i cool kopčom, i to ne samo za mlade. Kvalitetne metalne kopče za pojas. U našoj e-trgovini možete pronaći razne dezene i motive kao što su muzika, crtani, vojnički, ludi, smiješni, brendovi i drugi tipovi metalnih kopči za kaiš, samo zaronite u svijet stripova, pjevačkih grupa, animiranih serija kao što su Southpark ili drugi zanimljivi motivi koji će se sigurno svidjeti kao poklon ispod jelke.

#TOP 16 poklon LED party majica - pokloni za božićno drvce za djecu, tinejdžere

savjet ideja za božićni poklon
Božićno vrijeme, božićna zabava, božićna zabava i disko... Ova sezona je savršena za one koji žele biti u centru pažnje i zablistati, a odličan poklon ispod jelke je LED party majica. Ovaj vrući novi proizvod na našem tržištu - trepćuća LED MAJICA sa senzorom zvuka , treperi prema muzici koja svira, najbolje u diskoteci, klubu, zabavi ili festivalu. LED majica koja treperi u ritmu muzike - odličan poklon za Božić.


#TOP 17 poklon Magnetne srebrne kuglice - za slobodne trenutke i oslobađanje od stresa

Božićni poklon - Božićni poklon za djecu, dječake i djevojčice
Jednostavno će vam se svidjeti ove Buckey Balls . Idealan je božićni poklon za vaše najmilije. Srebrne magnetne kuglice sadrže 216 loptica koje razvijaju motoričke sposobnosti i kreativnost. Vjerujte nam, čim vaša djeca, roditelji ili partner odmotaju ovaj fascinantni božićni poklon ispod jelke , neće se moći otrgnuti od njega. A osim što lopte potpomažu razvoj razmišljanja i mašte, djeluju i kao efikasno sredstvo za ublažavanje stresa nakon svakodnevne žurbe na poslu ili za ponovno pokretanje moždanih ćelija nakon škole :)

#TOP 18 poklon Spavačice - slušalice za spavanje - za vaš miran san

poklon za mamu za Božić

Želite li roditeljima, mužu, ženi ili svojoj djeci pokloniti ugodan i ujedno koristan božićni poklon? Onda su ovi telefoni za spavanje pravi izbor! Nema ništa prijatnije od mirnog sna, a još je bolje ako zaspite uz tihe melodije u slušalicama koje sami odaberete, tako da vam omiljena muzika svira u ušima. Naravno, ne morate ih koristiti samo da biste zaspali, možete ih slušati i dok učite ili se opuštate. Samo stavite ovu traku za glavu od flisa , povežite MP3 plejer, Walkman ili iPod , udobno sedite ili lezite i opustite se :)

#TOP 19 poklonAnti-stres lopta CAOMAR - da se ohladite :)

Božićni poklon za sve

Božić je praznik mira i ljubavi... Tada smo mirni, sretni i uživamo u udobnosti i blagostanju. Ali šta onda, kada praznici prođu i vratimo se svakodnevnim obavezama i haosu i naravno čestom stresu? Danas nas čak i ne čudi što stres gotovo postaje naša sjena. I tada je dobro imati umirujućeg pomagača za oslobađanje napetosti , pogotovo kada nam se vrisne i nešto razbije :) Poklonite ovu nevjerovatnu umirujuću opuštajuću igračku - antistres loptu CAOMAR za Božić ispod jelke . Neutralan božićni poklon za sve , bilo za roditelje, djecu, muškarce ili žene.

#TOP 20 poklon EMS stimulator mišića - za održavanje vaše figure u formi čak i tokom praznika

božićni pokloni muški muškarci
Ali znate li to? Praznici mira, ljubavi, poklona, ​​blagostanja, a to uključuje i prejedanje. Božić je :) A mnogi od nas nakon praznika sigurno imaju problem sa rajsferšlusom ili uklopom u omiljeni outfit. Ali sa ovim božićnim poklonom , postoji šansa da se vaša figura neće toliko promijeniti čak ni nakon sve ukusne hrane i izležavanja. Stimulator mišića kao poklon ispod drveta zadovoljit će ne samo ljubitelje aktivnog fitnesa, već i sve one koji nemaju što raditi u ovom užurbanom vremenu. A takav poklon će sigurno dočekati za Božić . Univerzalni poklon i za muškarce i za žene dobro će vam doći i nakon Božića, možete ga koristiti i na poslu nakon Nove godine.

#TOP 21 poklon Rolling klavir - za trenutke opuštanja i umjetničko iskustvo

Božićni pokloni - klavir

Tiha noć, sveta noć... i ovakva pesma se može zasvirati tokom božićnih praznika u vašem domu. Samo odmotajte klavir kao božićni poklon i možete svirati bilo koju melodiju koju želite. I da niste savršen virtuoz i da ne možete tako zanosno svirati klavir? Nema veze. Ovaj poklon nije briga da li je dobro odsviran i sigurno će odsvirati čak i amaterski savladanu pjesmu, na kraju krajeva, radi se o opuštanju i zabavi. Bluetooth klavir je definitivno jedan od božićnih poklona za roditelje, bake i djedove, djecu ili kao božićni poklon za cijelu porodicu. A ako znate odlično da svirate klavir, vaše muzičke kreacije će ceniti ne samo vaša porodica, već i komšije :)

#TOP 22 poklonKaraoke bluetooth mikrofon - napravite pjevački šou kod kuće :)

savjeti ideje za poklone djeci djeci za Božić

Stigli su Božić i Nova godina , najljepši praznici u godini. Ovih dana jednostavno živimo u haotičnom vremenu, i nemamo pojma kada da nađemo vrijeme za zabavu, ples ili slavlje, pa hajde da napravimo disko kod kuće uz ovaj poklon za cijelu porodicu . Karaoke bluetooth mikrofon je savršen poklon za Božić , koji će sve nasmijati ili rasplakati - sve dok je pjevačka izvedba toliko zadivljujuća da svakoga impresionira, ili naprotiv, toliko užasna da poželi da zaplače :) Pokušajte pjevati poznate pjesme i sačekajte odgovor gledalaca. I da se vaša porodica valja po podu od smijeha? Pa šta? Na kraju krajeva, svima je potrebna zabava. A ovaj sjajni božićni poklon za djecu, muškarce i žene, ili za posao kao poklon za cijelu ekipu, garantovano će donijeti puno zabave i napraviti pravu zabavu :)

#TOP 23 poklon Šalovi za lice - savršen imidž poklon za svakoga

Božićni pokloni
Šta kažete na božićni poklon ispod jelke za filmofila ili ljubitelja životinja? Imate li nekoga u komšiluku ko voli sport, planinarenje, ali je i odgovoran i moderan? Pronalaženje poklona za takvu osobu često može biti izazov - jer će većinu potrebne opreme sami nabaviti. Ali maramom za lice nećete ništa pokvariti. U našoj ponudi ćete pronaći sve vrste dezena i dezena po motivima vaših omiljenih junaka ili likova. Šal se može nositi na mnogo načina, kao što je pokrivalo za glavu, traka za znoj ili maska ​​za lice. Šalovi sa uzorkom koji se kod nas prodaju izrađeni su od 100% poliestera, zahvaljujući čemu su u stanju da hvataju prljavštinu i zagađivače efikasnije od drugih materijala koji se koriste u proizvodnji marama za lice.

Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći u e-trgovini: www.cool-mania.ba