Neonske reklame za pivo - LED reklama

Šifra: 78-003
298,00 KM Cijena bez PDV-a: 248,34 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Neonske reklame za pivo - LED reklama​. Neonska svjetla  idealna kao svetleća tabla koja osvjetljava vaše poslovanje (pub, restoran) za prodaju ovdje.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Neonske reklame za pivo - LED reklama​. Neonska svjetla idealna kao svjetleća tabla koja osvjetljava vaše poslovanje (pub, restoran) za prodaju ovdje. Impresivna reklama - savršeni osvijetljeni ukrasi za privlačenje pažnje.

Reklama - LED osvijetljeni natpis PIVO za obilježavanje poslovanja ili kao dekoracija, obogatit će Vaš prostor, što svakako neće biti zanemareno i privući će potencijalne kupce. Elegantna neonska dekoracija, koju ćete obično naći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili poslovni prostor. Klasični reklamni baneri ili posteri postaju prošlost, a budući da stvaraju vizualni nered, mnogi od nas ih više i ne primjećuju. Svako od nas voli da se razlikuje po nečem drugom, kako za pojedinca, tako i za posao gde je to zaista neophodno. Zahvaljujući LED svjetlećim natpisima, znakovima ili logotipima, uljepšaćete prostor ili privući pažnju svih oko sebe . LED reklame koje će vam se svidjeti.

Neonske trake - LED svjetleće table koje svijetle posvuda

LED svjetlosni dekorativni logo - koji se zahvaljujući rasvjeti izdvaja među uobičajenim reklamno-informativnim banerima. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljaju gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okruženje učinili ugodnijim), za vaše poslovanje (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi kako bi privukli kupca. LED svjetlosni ukrasni natpisi se isporučuju direktno na prozirnu plastičnu podlogu, tako da ih možete postaviti bukvalno bilo gdje.

specifikacije:

Oblik: PIVO šolja
Dimenzije - 23x30cm
Napajanje - USB 5V
Dužina kabla za napajanje - cca. 180 cm

Sadržaj paketa:

1x Led svjetlo logo

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene