Logo Cat - LED svjetleći neonski natpis kao zidna dekoracija

Šifra: 78-092
198,00 KM Cijena bez PDV-a: 165,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Logo Cat - LED svjetleći neonski natpis kao zidna dekoracija za komercijalne objekte (restorani, klubovi, diskoteke) ili za unutrašnjost doma.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Logo Cat - LED svjetleći neonski natpis kao zidna dekoracija za komercijalne objekte (restorani, klubovi, diskoteke) ili za unutrašnjost vašeg stana ili kuće. Reklamni svjetleći baner i LED osvijetljeni dekorativni i informativni natpisi koji će vašem prostoru udahnuti i privući pažnju . Elegantna dekoracija, koju obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili posao.

Klasični reklamni baneri ili posteri postaju iskustvo i mnogi od nas ih više i ne primjećuju, zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svako od nas voli da se razlikuje nečim drugačijim, a to se odnosi i na pojedince, ali i na firme gde je to bukvalno neophodno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima, možete uljepšati prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vas istaknuti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

svjetlosni logo neonski led znak mačića

LED osvijetljeni dekorativni natpisi - koji se zahvaljujući svjetlu izdvajaju od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljate gde god želite . Savršeni su za kancelarije (kako bi okruženje učinili prijatnijim), komercijalne objekte (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi kako bi privukli kupca. LED dekorativne znakove možete postaviti praktično bilo gdje.

Svjetleći znak - KAT

Neonski natpis sija u ružičastoj boji. Napaja se preko USB konektora, bilo na adapter, USB ulaz na računaru ili USB power bank . Kabl za napajanje je dugačak 200 cm.

LED svjetleći neonski znak mačji zidni logo

specifikacije:

Motiv: mačka
Boja svijetla: roze
Dimenzije: 17x1,8x23cm
Napajanje: 5V USB kabl
Dužina kabla za napajanje: cca. 200 cm
Uši se koriste za vješanje

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni znak - roze boja

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene