LED svjetleći neonski logo na zidu - GITARA

Šifra: 78-036
238,00 KM 178,00 KM Cijena bez PDV-a: 148,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED svjetleći neonski logo na zidu - GITARA idealna za vaše komercijalne objekte (barovi, klubovi) kao odličan ukras svakog interijera.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED svjetleći neonski logo na zidu - GITARA idealna za vaše komercijalne objekte (barovi, klubovi) kao odličan ukras svakog interijera. Svetleći reklamni baner i LED dekorativna rasveta i informativni natpisi, koji će vašem prostoru dodati sjaj i garantovano da ga niko neće prevideti. Elegantna neonska dekoracija, koju ćete obično naći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili poslovni prostor. Klasični reklamni baneri ili posteri postaju prošlost, a budući da stvaraju vizualni nered, mnogi od nas ih više i ne primjećuju. Svako od nas voli da se razlikuje po nečem drugom, kako za pojedinca, tako i za posao gde je to zaista neophodno. Zahvaljujući LED svjetlećim natpisima, znakovima ili logotipima, uljepšaćete prostor ili privući pažnju svih oko sebe . LED reklame koje će vam se svidjeti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

neonski baner gitara užarenog osvjetljenja

LED svjetlosni dekorativni natpisi - koji se zahvaljujući rasvjeti izdvajaju među uobičajenim reklamno-informativnim banerima. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljaju gdje god želite. Savršeni su za urede (kako bi okruženje učinili ugodnijim), za vaše poslovanje (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED osvijetljeni znakovi kako bi privukli kupca. LED svjetlosni ukrasni natpisi se isporučuju direktno na prozirnu plastičnu podlogu, tako da ih možete postaviti bukvalno bilo gdje.

Svetleći baner - Gitara

Neonski natpis svijetli plavom, crvenom i žutom bojom. Napaja se preko USB konektora, bilo u adapter, USB ulaz na računaru ili power bank . Kabl za napajanje je dugačak 180 cm i ima praktičan prekidač na sebi. Dimenzije neonske reklame GITARE su 40x19 cm.

svjetleća gitara na zidu - led neon

specifikacije:

Motiv: gitara
Boja svjetla: plava, crvena, žuta
Dimenzije: 40x19cm
Napajanje: USB 5V
Dužina kabla za napajanje: cca. 180cm
Prekidač kabla: da

Sadržaj paketa:

1x Led svjetlo logo

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

100%
100%
Cecilie

Neonska električna gitara

Cool električna gitara koja je opravdala očekivanja! Tako se dobro uklapa u sobu mog sina 😊 Brza i ugodna usluga za korisnike.
Naručeno pred Božić, pa je bilo malo duže vrijeme dostave, ali to je zbog dostave pošte.

Dobro⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Prevedeno sa: no