Čaša piva - LED neonski zidni natpis kao komercijalna reklama

Šifra: 78-089
198,00 KM Cijena bez PDV-a: 165,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Čaša piva - LED neonska zidna reklama kao komercijalna reklama, idealna dekoracija zidova u komercijalnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Čaša piva - LED neonska zidna reklama kao komercijalna reklama, idealna dekoracija zidova u komercijalnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći baner i LED osvijetljeni dekorativni i informativni natpisi koji će vašem prostoru udahnuti i privući pažnju . Elegantna dekoracija, koju obično možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili posao .  

Klasični reklamni baneri ili posteri postaju iskustvo i mnogi od nas ih više i ne primjećuju, zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svako od nas voli da se razlikuje nečim drugačijim, a to se odnosi i na pojedince, ali i na firme gde je to bukvalno neophodno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima, možete uljepšati prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vas istaknuti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

LED natpis osvijetljen na zidu, neonski visi - pivo

LED osvijetljeni dekorativni natpisi - koji se zahvaljujući svjetlu izdvajaju od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljate gde god želite . Savršeni su za kancelarije (kako bi okruženje učinili prijatnijim), komercijalne objekte (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi kako bi privukli kupca. LED dekorativne znakove možete postaviti praktično bilo gdje.

Svetleći znak - PIVO

Neonski natpis svijetli bijelom i žutom bojom. Napaja se na baterije (3x AA baterije - nisu uključene u paket) . Kabl za napajanje je dugačak 30 cm.

čaša piva znak visi na zidu led neon

specifikacije:

Tema: PIVO
Boja svjetla: bijela i žuta
Dimenzije: 30x1,85x30cm
Dužina kabla za napajanje: cca. 30 cm
Napaja se na baterije (3x AA baterije - nisu uključene)

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni znak - čaša piva

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene