LED božićno drvce SMART 2,1m sa lampicama - Twinkly - 390 kom RGB + BT + Wi-Fi

Šifra: 78-082
980,00 KM Cijena bez PDV-a: 816,66 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED lampica za božićno drvce SMART visina 2,1 m i prečnik 1,25 m - Twinkly - 390 kom RGB + Bluetooth + WiFi (upravlja se putem pametnog telefona).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED lampica za božićno drvce SMART visine 2,1 m i prečnika 1,25 m - Twinkly - 390 kom RGB + Bluetooth + WiFi (upravlja se putem pametnog telefona). Drvo sa kontrolom svjetla putem aplikacije na mobilnom. Ove revolucionarne LED svjetiljke na drvetu donose jedinstvenu svjetlosnu dekoraciju u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED lampe za drveće se kontrolišu preko mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima . Umjetno drvo ima 390 LED dioda u boji, ukupna visina drveta je 2,1 metar, a donji prečnik 1,25 metara.

RGB LED Pametno stablo - kontrola režima boja putem aplikacije direktno u pametnom telefonu

božićno drvce sa svjetlimaLED rasvjeta drvo treperisvjetlucavo božićno drvce LED upravljanje putem mobilnog telefona

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolisati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , sa istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete kreirati vlastite nevjerovatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutrašnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita .

Jelka sa lampicama - pametna LED božićna jelka TWINKLY - 390kom

led božićno drvce bljesak za kontrolu aplikacija za pametne telefone

LED božićno drvce visine 2,1 m i prečnika 1,25 m - TWINKLY lampice - 390kom

svjetlucava svjetla na drvetu

Vještačko drvo ima ukupno 39 0 komada LED lampi . Kabl je crno-zelen - za spajanje sa drvetom. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 miliona boja . Možete podesiti intenzitet svjetlosti i tačnu boju iz skale boja. Ovo specijalno izdanje uključuje integraciju pametnog doma sa Google Assistantom i Amazon Alexa.

Vaš ukras može biti kreiran od više uređaja i različitih oblika . Želite li lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Kreirajte vlastitu scenu i kontrolišite je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne sijalice

LED lampice - božićno drvce upravljano putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i možete ga odmah kontrolirati. Sama aplikacija mapira raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku sijalicu ili grupu sijalica zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremiti ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija tajmera omogućava vam da podesite da se svetlo automatski pali i gasi u skladu sa vremenskim rasporedom. Funkcija playlist vam omogućava da postavite različite tipove tema hronološkim redom i da ih automatski promijenite u skladu sa postavkama.

twinkly aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonanajlepša jelkawifi led traka

Sa opcionim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaša božićna jelka će reagovati na muziku koja se pušta u prostoriji, svetlo će se promeniti i prebaciti na ritam muzike , prema zadatim parametrima. Postoji veliki broj uzoraka i tema dostupnih za odabir "prikaza uz muziku", koje se mogu uređivati i podesiti tako da odgovaraju vašim potrebama. Uz MUSIC možete uživati i u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svetla se menjaju u ritmu muzike, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava muzika

Karakteristike:

plus 390 LED dioda
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo
plus Jednostavna montaža i instalacija - Quick Set


specifikacija:

Model: TG70P3G21P02
Visina stabla: 2,1 m
Prečnik stabla: 1,25 m
Broj dioda: 390
Otpornost: IP20
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Kabl: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Životni vek sijalice: preko 30.000 sati
Sklopiva konstrukcija i metalni stalak


Sadržaj paketa:

1x jelka sa 390 dioda + kontroler
1x adapter
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene