Magic aerator Decanter - srednjeg grla

Šifra: 94-007
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Magic aerator Decanter - srednjeg grla, prečnika 35 mm sa sitom. Poznato je da vino ima bolji ukus kada je gazirano.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Magic aerator Decanter - srednjeg grla, prečnika 35 mm sa sitom. Poznato je da vino ima bolji ukus kada je gazirano. Decanter nudi upravo to. Ako spremate zabavu kod kuće i želite da privučete pažnju gostiju, ovo je odličan način kako da uljepšate zabavu. Vaši gosti će uživati u dobroj zabavi, a još više, cijenit će kvalitetan okus vina.

Decanter

Kako dekantirati vino bez profesionalnog sommeliera pribora i iskustva? Isprobajte naš aerator Angel, upotreba je vrlo jednostavna, a dekantacija vina je svedena na minimum. Dekantiranje vina u bočici može potrajati nekoliko sati da bi se postigao pravi efekat. Odličan aerator je u stanju da naglasi ukus i aromu vina direktno iz boce sipanjem vina kroz aerator u čašu. Lijevak za dekantiranje opremljen je sitom koje hvata i najmanji talog u vinu, a zračni kanali će savršeno prozračiti vino u trenutku. Ovo je jednostavan postupak koji može naglasiti okus i aromu vašeg vina, kako biste imali savršeno iskustvo.

Ako volite dobro vino, ali imate malo vremena, ovo je idealan uređaj za uštedu vremena. Zaboravite na čekanje sat vremena dok vino ne udahne. Dovoljno je da ga otvorite i sipate u čašu.

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene